BLACK FRIDAY timp de trei zile la IKEA. Ce produse vor fi cu preţ redus

BLACK FRIDAY 2013. Retailerul suedez de mobilă IKEA va organiza pentru prima dată în România campania Black Friday. La magazinul din Băneasa reducerile vor fi de până la 50% timp de trei zile.

14 nov. 2013, 15:26
BLACK FRIDAY timp de trei zile la IKEA. Ce produse vor fi cu preţ redus

BLACK FRIDAY 2013. Pentru prima dată în România, retailerul de mobilă suedez IKEA se va alătura companiilor din industria electroIT şi nu numai în campania Black Friday, ziua cu cele mai mari discounturi din timpul unui an ce va avea loc pe 29 noiembrie. Compania a decis însă ca reducerile, ce vor varia între 25 şi 50%, să fie valabile timp de trei zile, începând cu 29 noiembrie inclusiv. „Reducerile la articolele incluse în lista activităţii de Black Friday variază de la 25% la 50%”, a declarat pentru ECONOMICA.NET Daniela Stoican, PR Manager IKEA.

Ce produse IKEA vor fi la reducere de BLACK FRIDAY 2013

Potrivit oficialilor companiei, discounturile se vor aplica la produsele destinate tuturor zonelor dintr-o casă. ” ESte vorba despre fotolii, mese, scaune, covoare, lămpi, cutii, alte accesorii și decorațiuni”, susţine reprezentanta IKEA.

Lista completă a produselor ce urmează a avea preţ redus în campania Black Friday va fi postată pe site-ul companiei, după data de 25 noiembrie.

Magazinul IKEA din România a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din IKEA Group.

Black Friday 2013: Retailerul electroIT Domo anunță pentru reduceri pentru Black Friday de până la 50% la mai multe categorii de produse, informează un comunicat al companiei. Cumpărătorii vor avea la dispoziție, la reduceri, peste 8.000 de produse, inclusiv modele disponibile exclusiv în magazinele Domo. „Ne așteptăm la vânzări de până la 8-9 ori mai mari faţă de media unei luni normale. Tocmai de aceea am făcut din timp toate pregătirile ca să le putem oferi clienților noștri atât produsul dorit la un preț redus, cât și cea mai bună experienţă de cumpărare de Black Friday la Domo. Am suplimentat suprafaţa de depozitare cu peste 2.500 de m2, am crescut cu 50% numărul personalului și am încheiat contracte cu firme premium de curierat pentru onorarea comenzilor online”- a declarat Ligia Roşu, Marketing Manager Domo.
 
 
Compania estimează creșteri substanțiale ale vânzărilor Domo la toate gamele de produse, cu vârfuri înregistrate la câteva categorii, precum tablete, smartphone-uri, smart TV și TV 3D. Domo așteaptă, de asemenea, o creștere a vânzărilor pe segmentul electrocasnicelor mici, în cazul cărora estimarea ar fi de până la cinci ori mai mare comparativ cu media unei luni obișnuite. 
 
Mai puţin timp petrecut la case
 
Retailerul susţine că va suplimenta cu 50% a personalului care va sta la dispoziția clienților și că a implementat o nouă conexiune în bandă largă, de 8 ori mai rapidă faţă de cea de anul trecut. De asemenea, compania a investit şi într-un up-grade al softului de gestiune în scopul reducerii cu până la 50% a timpului petrecut la case.  Toate cele 97 de magazine Domo din București și din țară vor organiza Black Friday. 
 
Pentru a sonda cât mai detaliat preferințele, nevoile și opțiunile clienților de Black Friday, Domo a lansat pe 1 noiembrie aplicaţia „Spune ce-ţi doreşti de Black Friday!”. Sondajul a fost completat până în prezent de peste 3.500 de persoane şi se va încheia pe 15 noiembrie. Rezultatele preliminare ale sondajului arată că mai mult de 30% dintre respondenți intenționează să aloce un buget de aproximativ 1.000 de Lei pentru cumpărăturile de Black Friday.
 
Black Friday 2013 va aduce reduceri din toate domeniile, de la electronice şi electrocasnice la fashion, cosmetice, cărţi, produse home&deco, asigurări şi chiar alimente.  Pentru fiecare categorie de magazine sunt aşteptate vânzări spectaculoase, în condiţiile în care numai anul trecut comenzile cu crescut de 22 de ori pentru un advertiser de fashion sau chiar şi de 40 de ori.