Blaga: La prezidenţiale ne batem cu Ponta. Antonescu e prea obosit, că se antrenează de patru ani

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Arad, că partidul se va bate pentru Preşedinţia României cu Victor Ponta, nu cu liderul PNL, potrivit Mediafax. El a spus despre Crin Antonescu că "se pregăteşte de patru ani", iar "când te antrenezi prea mult intri obosit pe teren".

26 oct. 2013, 11:19
Blaga: La prezidenţiale ne batem cu Ponta. Antonescu e prea obosit, că se antrenează de patru ani

Prezent la Consiliul de coordonare judeţean al PDL Arad, în care va fi aleasă noua conducere, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, referitor la candidatul partidului la Preşedinţia ţării, că speră să fie aleasă cea mai bună variantă, pentru a putea atrage electoratul de dreapta.

Blaga a spus că oricine va deveni candidatul partidului la Preşedinţie, acesta va fi susţinut, iar toţi cei din PDL „se vor alinia în spatele său”.

Liderul democrat-liberal a spus că viitorul candidat al partidului se va „bate” cu Ponta pentru Preşedinţia României.

„Sperăm să-l alegem pe cel mai bun şi să convingă toată dreapta românească, să ne putem bate cu Ponta, pentru că noi cu Ponta ne vom bate, nu cu Antonescu. Crin Antonescu se pregăteşte de patru ani, dar ştiţi cum e, când te antrenezi prea mult, intri obosit pe teren”, a spus Blaga.

În septembrie, preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara că premierul Victor Ponta a dus o „viaţă bună” până acum cu el şi cu PNL, deoarece au fost un „partener ireproşabil” din punct de vedere politic, menţionând că liberalii nu susţin PSD pentru că le-ar tremura „chiloţeii la prezidenţiale”.

Totodată, Antonescu afirma că nu a solicitat garanţii de la PSD referitoare la faptul că va rămâne candidatul USL la prezidenţiale.

La rândul său, preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, spunea că afimaţia liderului PNL Crin Antonescu privind faptul că nu are nevoie de sprijinul PSD pentru alegerile prezidenţiale nu este „cea mai deşteaptă strategie”, iar PSD nu îl va susţine „cu forţa” dacă acesta va lua o decizie în acest sens.

 

VEZI SI:

Ponta: Nu candidez la prezidenţiale. Candidatul USL are prima şansă să câştige