BLESTEMUL porcului de Crăciun. Ce au păţit doi NĂTĂRĂI care au vrut să petreacă Ignatul mai devreme VIDEO

Deşi Ignatul este încă departe, doi indivizi au vrut să fie ceva mai harnici şi să taie deja porcul, chiar dacă până la Crăciun mai este destulă vreme. Planul le-a fost însă dat peste cap de o întâmplare pe cât de amuzantă, pe atât de dureroasă.

RomaniaTV.net
13 dec. 2013, 17:16
BLESTEMUL porcului de Crăciun. Ce au păţit doi NĂTĂRĂI care au vrut să petreacă Ignatul mai devreme VIDEO

Doi ruşi care s-au grăbit să taie porcul pentru Crăciun au fost nevoiţi să cruţe animalul, în urma unui eveniment neprevăzut şi care poate fi considerat drept un blestem al porcului sau o pedeapsă divină pentru că au vrut să păcătuiască în post.

Cum porcii nu sunt tocmai uşor de ucis pentru unii, Nătărăul şi Gogomanul, să le spunem, au vrut să ucidă guiţătorul cu o lovitură de topor în cap. Doar că, având reflexe bune, purcelul s-a ferit, iar toporul din mâna ce se pregătea să-l facă pe Ghiţă jumări a ricoşat în genunchiul celuilalt bărbat din poveste, care de durere a uitat şi de şorici, şi de jumări. Evenimentul i-a făcut pe cei doi să uite, pentru moment, de tăierea animalului, care a fost graţiat, cel puţin periodic, probabil până când cei doi vor găsi o modalitate mai sigură de a-l sacrifica.