„Bloc-notes” are concurenţă serioasă. Vezi cine înghite supozitoare şi dă cu spray paralizant pe picioare

Există în fotbalul românesc actual un fotbalist care rivalizează cu Claudiu Răducanu la numărul şi calitatea "perlelor" rostite sau a gesturilor stupide făcute. Colecţia de umor a lui Răducanu, care îşi dorea să locuiască într-un "bloc-notes" şi se temea de criminalul în serie "canicula", este completată de iubitul Sânzianei Buruiană, Nicolae Zuluf.

18 sept. 2014, 15:19

În mod normal, Nicolae Zuluf nu este un fotbalist carew să fie ţinut minte, uremele sale prin Liga 1 fiind destul de puţin vizibil. O scurtă şedere la Dinamo, un scurt periplu la Concordia Chiajna şi iată că jucătorul de 26 de ani evoluează acum în liga secundă, la CS Afumaţi. Şi, totuşi, el a avut suficient timp să-şi facă un nume propriu, independent de faptul că este iubitul voluptoasei Sânziana Buruiană.

Prima oară a ieşit în evidenţă la Dinamo, într-un cantonament. A făcut febră, iar doctorul i-a oferit supozitoare. A două zi, fotbalistului nu i-a trecut, iar medicul l-a întrebat dacă a luat supozitoarele. Zuluf a răspuns prompt: „Da! Cu apă!”.

Tot în cantonament, Zuluf a avut poftă de peşte şi a mers la piaţă unde şi-a cumpărat un peşte pentru a fi gătit de bucătarul hotelului. Pentru că urma antrenamentul, el a pus peştele sub pat, iar când s-a întors de la şedinţa de pregătire mirosul din camera era insuportabil.

Altă dată, aflat cu mai mulţi prieteni în oraş, Zuluf a intrat într-un conflict cu un băiat după ce s-a legat de prietena acestuia. Având în posesie un spray paralizant, Zuluf a acţionat şi i-a pulverizat inamicului la… picioare. Explicaţia este uluitoare:  „Păi de-aia e spray paralizant? I-am dat la picioare, ca să paralizeze!„.

Potrivit cancan.ro, într-un cantoanament în străinătate, Zuluf a avut probleme cu telecomanda. A mers la recepţie şi a fost întrebat la ce camera este cazat: „Room number please!”. Zuluf a răspuns imediat şi sigur pe el: „Zuluf!”. Încă o încercare din partea personalului, de dată asta mai rar: „Rooom numbeeer!” La rândul lui, fotbalistul a vrut să se facă înţeles cu adevărat: „Zuuuuuluuuuf!”.

Zuluf a lovit şi la interviurile de după meci. Întrebat de execuţia unui adversar, iubitul Sanzianei Buruiană a avut un răspuns năucitor: