„Blonda de la drept”, arestată pentru tulburarea ordinii publice

Actriţa americană Reese Whiterspoon a fost arestată vineri, în statul Georgia (sudul Statelor Unite), pentru tulburarea ordinii publice, în timp ce soţul ei era verificat pentru conducere în stare de ebrietate, a scris duminică presa americană, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
22 apr. 2013, 06:32
„Blonda de la drept”, arestată pentru tulburarea ordinii publice

Poliţiştii urmau să îl interogheze pe Jim Toth după ce au observat că maşina lor a deviat brusc, când actriţa a început să îi insulte pe reprezentanţii forţelor de ordine. Potrivit TMZ.com, ea a început prin a-i întreba pe poliţişti: ‘Ştiţi cum mă cheamă pe mine?’, iar un poliţist i-a răspuns: ‘Nu, nu am nevoie de numele dvs.’. Atunci actriţa de 37 de ani a adăugat: ‘O să aflaţi acum cine sunt. Veţi fi în presa naţională.’

Reese Whiterspoon, una din cel mai bine plătite vedete de la Hollywood, cunoscută ca fiind foarte directă şi sinceră, s-a enervat că verificarea soţului ei durează prea mult. Actriţa şi soţul ei au fost arestaţi şi apoi eliberaţi, potrivit aceleiaşi surse.

Reese Whiterspoon, care filmează în prezent un film în Georgia, a câştigat un Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2005, pentru rolul din ‘Walk the Line’, despre viaţa lui Johnny Cash.