Boala misterioasă de care suferă o tânără de 24 de ani. „Ma simt ca o bătrână” VIDEO

Courtney Martin are 24 de ani si sufera de o boala misterioasa, care o face sa traiasca in durere de cel putin trei ani. In ciuda faptului ca a mers la peste 50 de medici, a suferit cinci interventii chirurgicale si peste 20 de tipuri de analize, medicii inca nu stiu care este cauza durerilor sale.

02 apr. 2017, 07:15
Boala misterioasă de care suferă o tânără de 24 de ani. „Ma simt ca o bătrână” VIDEO

Tanara este atat de disperata incat si-a spus povestea intr-un video, pe care l-a publicat pe pagina sa de socializare, scrie teotrandafir.com. Ea descrie starile sale de rau, greata constanta si oboseala extrema si spera ca cineva ii va vedea videoclipul si o va ajuta.

Citeşte şi Endometrioza, „boala femeilor neiubite”. Iată ce trebuie să ştie orice femeie

„In fiecare dimineata ma trezesc in durere si nimeni nu poate sa-mi spuna de ce. Ma simt ca o batrana. In fiecare zi simt dureri insuportabile si simt constant greata si oboseala. Vreau doar o viata normala. Refuz sa accept ca nu e nimeni acolo undeva care stie ce e in neregula cu mine. Sper ca acea persoana sa vada acest video si sa ma ajute.”, spune tanara.

Inainte de aceasta suferinta, Courtney era o fata extrem de vesela si energica.

„Eram energica și o persoana foarte sociabila. Imi placea sa merg in vizita la prieteni. Acum, acea parte din viata mea nu mai exista, pentru ca simt prea multa durere.

Problemele de sanatate neidentificate ale luiCourtney au inceput in urma cu trei ani. La inceput ea se confrunta cu crampe si dureri la stomac. „Eu am observat ca am niste dureri abdominale, dar m-am gandit ca sunt cauzate de prea mult sport si ca vor trece.”

Cand a vazut ca durerile nu trec, tanara a mers la medic. Specialistii i-au spus ca are endometrioza ( o tulburare ginecologica foarte frecventa, caracterizata prin cresterea tesuturilor similare cu mucoasa uterului, dar in diferite organe si parti ale corpului femeii). Ea a fost supusa unei interventii chirurgicale, pentru a trata aceasta afectiune, insa fara rezultat.

Courtney a spus: „Doctorul meu pur si simplu nu putea intelege ce se intampla atunci cand a descoperit ca nu a fost niciun tesut suparator in mine. De atunci, investigatiile au continuat. Am fost testata pentru boli autoimune, afecțiuni psihologice si mi-au scos chiar si apendicele. Insa, durerea este inca acolo.”

In ultimii trei ani, Courtney a fost internata in spital de peste 50 de ori, a avut cinci operatii diferite și nenumărate teste.

Ea a spus: „Realitatea este medicii pur si simplu nu stiu de ce am aceste dureri, ceea ce face situatia si mai grea. Am pierdut numarul de cate ori m-am dus la culcare cu speranta sa nu ma mai trezesc, pentru ca viata mea nu merita traita asa cum este acum. Nu pot lucra, nu pot face sport, eu nici macar nu pot manca. E de nesuportat.”

Citeşte şi A terminat cura de chimioterapie, dar e de nerecunoscut. Incredibil cum arată Shannen Doherty FOTO ŞOCANT

Ea a adăugat: „Medicii cred ca sunt tanara si eu pot invataa sa fac fata suferintei. Dar ce fel de viata e asta? Refuz sa cred ca nimeni nu ma poate ajuta. Trebuie sa fie cineva acolo care stie ce este gresit.”

Strigatu disperat de ajutor al tinerei
Intr-o vanatoare disperata de raspunsuri, Courtney a inregistrat un film plin de emotie, detaliind viata eicu boala misterioasa.

Acesta a fost vizualizat de aproape 90.000 de ori. „Nu vreau bani, nu fac asta pentru strangere de fonduri pentru tratament. Tot ce cer este ajutor. Speranta mea este ca un medic sau altcineva trece prin ce trec, vede si imi poate explica ce se intampla cu mine. Nu ar trebui sa traiesc asa. Nimeni nu ar trebui. Daca ma puteti ajuta va rog sa luati legatura cu mine folosind hashtagul #HelpFindMyCure.”