Boală rară de care suferă o tânără ce pare normală: Vomit la fiecare 20 de minute FOTO

O tânără de 23 de ani din Marea Britanie se internează în spital cel puţin o dată pe luna şi nu poate avea un loc de muncă şi chiar a renunţat la facultate după ce boala a pus stăpânire pe trupul ei, în 2011.

07 aug. 2015, 08:33

Stephanie Horner pare o tânăra normală, însă suferă de o boală rară care o face să vomite la fiecare 20 de minute, zile în şir. Afecţiunea se numeşte sindromul vărsăturilor ciclice, iar episoadele de greaţă pot dura de la 3 zile până la 4 săptămâni, potrivit Mirror.

Citeşte şi Are 23 de ani, însă este obligată să trăiască precum o bătrână din cauza unei boli necruţătoare FOTO

Sindromul vărsăturilor ciclice provoacă o stare de rău subită, dureri severe în abdomen şi greaţă. Din păcate, nu se ştie cauza acestei afecţiuni. Mai rău, nu există încă un tratament.

Este epuizant atunci când am episoade grave şi tot ce pot să fac e să merg la spital şi să fiu tare până trece. Poate fi foarte jenant pentru că vomit pe mine de multe ori, fără vreun avertisment din partea corpului„, mărturiseşte Stephanie.

Tânăra spune că totul a început în 2011, iar simptomele s-au agravat în septembrie 2013. Mai mult, ea spune că uneori reuşeşte să se trateze singură, însă în multe cazuri trebuie să meargă la spital pentru a evita deshidratarea severă.

Citeşte şi A mers la medic după ce i s-a învineţit mâna de la incheietură. Rezultatul l-a bulversat