Bobonete, atac dur la adresa lui Radu Banciu în apărarea Simonei Halep

Reacţie dură din partea actorului Mihai Bobonete la adresa prezentatorului TV Radu Banciu, care o numise pe Simona Halep „o ţărăncuţă”. „Un dobitoc şi un împuţit”, l-a taxat actorul.

12 iun. 2014, 21:52
Bobonete, atac dur la adresa lui Radu Banciu în apărarea Simonei Halep

Referindu-se la meciul din finala Roland Garros, în care tenismena Simona Halep a întâlnit-o pe Maria Sharapova, actorul Mihai Bobonete a mărturisit că valul de simpatie îndreptat către sportiva română l-a bucurat: „E foarte bine că s-a vorbit despre tenis. Mi se pare o treabă extraordinară că lumea a luat atitudine şi majoritatea oamenilor care au vorbit au vorbit frumos şi s-au mândrit cu faptul că Simona a ajuns atât de departe, că joacă foarte bine”.

Radu Banciu: „Simona Halep este o ţărăncuţă, Şarapova e o lady”

Iar pe cei care s-au grăbit însă să o critice pe tenismenă sau să insiste pe un detaliu anatomic şi pe o decizie a sportivei de a-şi micşora sânii, Bobonete i-a catalogat drept „excepţii”: „Faptul că au fost câţiva care au zis că nu au de ce să-i mulţumească sau cum a fost altul. .. împuţitul ăla care face o emisiune, îmi scapă numele lui, care comenta Turul Franţei înainte, de s-a luat de ea, acestea sunt excepţii care n-au nicio legătură cu ceea ce se întâmplă”, a comentat invitatul, potrivit gandul.info.

Citeşte şi: Şerban Huidu, postare controversată despre Simona Halep

„E o lady de nu se poate. Când geme aia numai la lady nu mă gândesc. Mă gândesc la toate starletele porno din lumea asta şi la toată copilăria mea. (…) Dacă Simona pare o ţărăncuţă pe lângă Sharapova, ăştia sunt… vai mama lor. Iar ţărăncuţă sau ţăran nu mi se pare o jignire la adresa cuiva. Eu nici în glumă n-o folosesc – bă, eşti ţăran!, că majoritatea suntem ţărani”, a mai spus Mihai Bobonete.

Mihai Bendeac, scandalizat de susţinătorii Simonei Halep: Aşa asalt de mojicie am văzut în ultimele zile…