Emil Boc nu vrea să amendeze tinerele cu sânii goi de pe Someş: Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place

Primarul de Cluj, Emil Boc, a declarat, într-un interviu pentru Napoca FM, că un cetăţean i-a cerut să le amendeze pe fetele care fac plajă topless pe malul Someşului, însă a refuzat pentru că dezgolirea sânilor are loc "în cadru structurat, organizat". Mai mult, Boc vrea să vadă dacă nisipiul "s-a deteriorat", caz în care se va îngriji ca locuitorii urbei "să petreacă momente frumoase pe malul Someşului".

10 iul. 2014, 14:48
Emil Boc nu vrea să amendeze tinerele cu sânii goi de pe Someş: Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place

„Un domn s-a simţit agresat vizual pentru că se făcea topless pe malul Someşului şi mi s-a cerut să iau măsuri pentru că se face prea mult topless şi să îmbrace primarul fetele”, a declarat Emil Boc.

Primarul a temporizat soluţionarea jalbei puritanului din Cluj, iar apoi s-a decis să se îngrijească de confortul celor care fac plajă. „Am avut câteva priorităţi mai importante până acum, dar rămâne problema în analiza primăriei. Am să verific dacă nisipul s-a deteriorat şi am să asigur acolo condiţii decente pentru ca toţi cei care doresc petreacă momente frumoase pe malul Someşului să o poată face”, a anunţat edilul.

Prin „condiţii decente”, Boc se referă la starea nisipului, nu la a veghea ca fetele să nu mai stea despuiate, potrivit doleanţei cetăţeanului indignat. „Ce să fac, ce să-i spun? Nu putem da amenzi aşa… Vorba ceea: ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place! Cum să amendezi dacă este în cadrul structurat, organizat? Dacă cineva se plimbă aşa pe stradă, evident că primeşte amendă. Dacă este la plajă, nu este problemă”, a spus Boc împăciuitor.