Bodo, dezvăluiri cutremuratoare despre moartea mamei sale. „A fost un moment teribil, am fost dărâmat”

Bogdan Marin, cunoscut publicului larg drept Bodo de la "Proconsul", este o persoana tonica si, mai mereu cu zambetul pe buze, mai ales atunci cand urca pe scena! Putini stiu insa ce suferinta ascunde in sufletul lui artistul, una puternica, pe care doar familia i-o poate alina!

06 sept. 2018, 08:30
Bodo, dezvăluiri cutremuratoare despre moartea mamei sale. „A fost un moment teribil, am fost dărâmat”

Indragitul cantaret si-a pierdut mama in urma cu foarte multi ani si lucru acesta l-a marcat teribil, scrie wowbiz.ro. In momentul in care soarta l-a privat de dragostea femeii care i-a dat viata, „lumea s-a schimbat” pentru Bodo.

Citeşte şi Vedete care au slăbit cu dieta Dukan

O buna perioada de timp a fost distrus, si-a plans cu lacrimi amare parintele si nu mai avea chef de nimic, nu il mai interesa deloc ce se intampla cu el.

Pana intr-o zi, cand framantat de decesul mamei sale, si-a canalizat toata energia in muzica si a compus o melodie superba, care avea sa fie emblematica pentru Bodo si Proconsul!

Bodo vorbeste in premiera despre moartea mamei sale. Cati ani avea cantaretul…
„Am pierdut-o pe mama in 1989. Aveam doar 21 de ani atunci si a fost un moment teribil, am fost daramat. Incet-incet, cu ajutor de Sus, am reusit insa sa trec cu bine peste asta, fara sa patesc alte rele, dar va dati seama ca mama a ramas pentru totdeauna in inima si in sufletul meu. Nu am sa va ascuns si am sa vorbesc despre lucruri pe care nu le-am mai spus pana acum. Piesa „Cerul” a fost facuta pentru mama mea, ei ii este dedicata. Am plans de multe ori pe melodia asta si inca o mai fac. Oamenii poate au impresia ca sunt transpirat, dar de fapt mie imi dau lacrimile. Imi aduc aminte de ea, de felul in care zambea si de cum ma privea. Nimeni nu o va putea inlocui niciodata in inima mea. Cu toate acestea stiu, ca, de acolo, din Cer, ea este alaturi de mine si imi calauzeste pasi”, a declarat Bodo, cu lacrimi in ochi.