Bogdan Nicolae Stan, noul preşedinte ANAF, în locul Dragoş Doroş

Bogdan Nicolae Stan este noul președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit unei decizii a premierului Sorin Grindeanu, publicată vineri în Monitorul Oficial, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
13 ian. 2017, 12:52
Bogdan Nicolae Stan, noul preşedinte ANAF, în locul Dragoş Doroş

‘Începând cu data intrării în vigoare a acestei decizii, domnul Bogdan Nicolae Stan se numește în funcția de președinte, cu rang de secretar de sat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală’, se menționează în decizia citată.

Acesta îl înlocuiește pe Dragoș Doroș, care a fost înlocuit, la cerere, din această funcție. Decizia de eliberare din funcție a fost, de asemenea, publicată în Monitorul Oficial.

Bogdan Nicolae Stan, noul şef ANAF, deţine un apartament în Bucureşti, un teren intravilan categoria de folosinţă fâneaţă de 1.0000 mp în judeţul Braşov şi un loc intravilan de 100 mp în Bucureşti, potrivit declaraţiei de avere consulate de Capital.

Noul şef ANAF, Bogdan Nicolae Stan este proprietarul unui autoturism, nu are conturi, bijuterii, şalupe, maşini agricole şi iahturi, în schimb a împrumutat 22.500 de la Raiffeisen Bank.

În 2015, conform declaraţiei de avere completată în iunie 2016, din funcţia de director general adjunct în cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Bogdan Nicolae Stan a câştigat 99.915 lei. 

Citeşte şi: Dragoş Doroş a demisionat de la conducerea ANAF