Bolintin, împânzit de mascaţi, jandarmi şi poliţişti

Efective de mascaţi, poliţişti de la ordine publică, poliţişti rutieri şi jandarmi patrulează zilnic în oraşul Bolintin Vale pentru a asigura liniştea şi ordinea publică după ce la jumătatea lunii martie mai multe persoane au fost implicate într-un scandal cu bâte şi obiecte contondente, la o benzinărie.

RomaniaTV.net
25 mart. 2014, 15:11
Bolintin, împânzit de mascaţi, jandarmi şi poliţişti

„Un dispozitiv de ordine şi siguranţă publică care are rolul de a asigura liniştea şi siguranţa cetăţeanului format în special din luptători de la serviciul de acţiuni speciale, respectiv mascaţi, în colaborare cu jandarmi, patrulează zilnic în localitatea Bolintin Vale după cele întâmplate în data de 15 martie, când două persoane au fost agresate într-un loc public, respectiv o staţie de alimentare cu carburanţi”, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

El spune că în urma scandalului din oraşul Bolintin a fost întocmit şi un dosar penal în care sunt cercetate şase persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 44 de ani sub aspectul infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe.

Potrivit Agerpres, cercetarea penală a început abia acum deoarece părţile implicate în conflict au depus plângere la poliţie abia la câteva zile după producerea incidentului.

Potrivit poliţiştilor giurgiuveni, localitatea Bolintin este cunoscută pentru astfel de fapte, practic aproape la fiecare final de săptămână fiind înregistrate situaţii conflictuale în zonă. Poliţiştii recunosc că şi anul trecut au fost înregistrate plângeri după ce unele locuinţe au luat foc, dar autorii au rămas necunoscuţi.

În 15 martie, la o benzinărie din localitatea Bolintin Vale a fost înregistrat un scandal cu bâte şi alte obiecte contondente într-o benzinărie, dar plângerile în această situaţie au fost înregistrate abia la câteva zile diferenţă, iar în situaţia când acestea vor fi retrase, cercetarea penală încetează.