Boloni ÎL DESFIINŢEAZĂ pe Gigi Becali. „Nu este capabil, intelectual”

Laszlo Boloni (63 de ani), l-a desfiinţat pe Gigi Becali, despre care spune că nu mai este agreat de o mare parte a fanilor. În plus, l-a criticat și pe Helmuth Duckadam, actualul președinte de imagine al Stelei.

18 ian. 2017, 10:38
Boloni ÎL DESFIINŢEAZĂ pe Gigi Becali. „Nu este capabil, intelectual”

Laszlo Boloni a comentat scandalul legat de numele şi marca Steaua.

Gigi Becali vinde STEAUA. A anunţat şi PREŢUL

„Toți, în afară de Duckadam, suntem împreună! Spuneți-mi, cine e cu Duckadam? El are un interes existențial. Poate că Duckadam simte că nu mai e în relații cu noi. El trebuie să fie foarte inteligent, să-și apere echipa la care este angajat, dar să-și respecte foștii colegi. Avem dreptul să vedem lucrurile diferit.

Gigi Becali a scos actele: „Trebuia să luăm Steaua în trei!”. Planul din care mai făceau parte Piţurcă şi Păunescu

Actuala conducere a Stelei, în special patronul, nu se bucură de simpatia publicului. Acest om, din punct de vedere intelectual, nu este capabil să se ridice la nivelul așteptărilor suporterilor.

CSA Steaua contra Florin Talpan. Comunicat OFICIAL al ARMATEI

De aici se trag toate antipatiile împotriva patronului. Acesta este simpatizat doar de cercul lui restrâns. Amintiți-vă când s-a purtat urât cu galeria, cu fostele glorii. I-a jignit pe nea Imi, pe Iordănescu, pe mine, pe Hagi, pe Stoica, pe Balint”, a spus Laszlo Boloni pentru Libertatea.