BOMBĂ! Acuzaţii grave între Beyonce de România şi apropiaţii lui Nicolae Guţă

Beyonce de România şi Nicolae Guţă nu mai formează un cuplu de aproape o lună, de când manelistul a decis să îi mai acorde o nouă şansă soţiei sale, Narcisa Guţă. Această decizie a venit din partea Mădălinei Dumitru, care a hotărât să îşi continue cariera şi să se ocupe mai mult de creşterea micuţei sale, decât de scandalurile în care era implicată. Din păcate, această hotărâre nu a fost privită cu ochi prea buni de apropiaţii manelistului, care o acuză pe Beyonce de România de fel de fel de lucruri.

RomaniaTV.net
18 feb. 2015, 16:24
BOMBĂ! Acuzaţii grave între Beyonce de România şi apropiaţii lui Nicolae Guţă

De când s-a despărţit de Nicolae Guţă, Beyonce de România pare urmărită de ghinion. Deşi îşi doreşte să aibă o viaţă liniştită şi plină de reuşite profesionale, fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă este acuzată de apropiaţii artistului că tot ce a vrut ea a fost să se realizeze pe spatele lui Nicolae Guţă şi apoi să îşi continue viaţa lângă un alt bărbat.

Acestea sunt forografiile cu care Beyonce de România şi-a înnebunit fanii de pe Facebook

„Beyonce nu face nimic. Locuieşte ca o prinţesă în Vitan, în zona de apartamente construite de fraţii Negoiţă şi, cât e ziua de lungă, o vezi la hotelul din apropiere, cu mama ei, şi o prietenă. Nu ştie decât să stea prin barul imobilului de patru stele şi să îi toace banii manelistului, căci Guţă încă îi mai trimite sume frumuşele pentru fetiţa pe care o au împreună.

Însă, ei nu îi pasă. Şi, culmea, dupa ce i-a dat 20.000 de euro ca să se opereze din cap până-n picioare şi să se facă o bunăciune, nu o mai interesează viaţa lui Nicolae. Consideră că scandalurile în care a fost implicată cu el şi Narcisa i-au afectat imaginea şi este cazul să îşi vadă de viaţa ei. Acum, sigur o să pună ochii pe un alt bărbat şi cântăreţul o să rămână şi cu banii daţi şi cu buza umflată”, a declarat o sursă din anturajul lui Nicolae Guţă pentru WoWBiz.

De asemenea, Mădălina Dumitru a ţinut să precizeze că lucrurile stau altfel, decât aceste acuzaţii care i se aduc: „A fost prea multă ceartă şi tensiune între noi, este mai bine să fim separaţi”. 

Citeşte şi  Beyonce de România trece prin momente GROAZNICE. Este urmărită de o lună de un bărbat misterios