Bomba anului în showbiz! Cătălin Botezatu vrea un copil de la Bianca Drăguşanu: „Depinde doar de mine”

În ultimul timp, Cătălin Botezatu a ținut paginile tabloidelor cu declarațiile sale despre cei doi copii pe care îi are. Însă, curiozitatea noastră a fost să aflăm dacă designerul și-ar fi dorit un copil și cu Bianca Drăgușanu, fosta lui iubită. Răspunsul l-am aflat chiar de la Cătălin Botezatu.

24 nov. 2018, 16:39
Bomba anului în showbiz! Cătălin Botezatu vrea un copil de la Bianca Drăguşanu: „Depinde doar de mine”

Are doi băieți cu mame diferite, așa spune Cătălin Botezatu, însă și-ar fi dorit încă un copil și cu Bianca Drăgușanu. Designerul și vedeta au avut o relație cu năbădăi, însă în cele din urmă s-au despărțit și au rămas foarte buni prieteni, mai ales pentru că designerul a fost cel care a făcut-o celebră pe Bianca Drăgușanu. Nu doar că Bote și-ar dorit să aibă un copil cu Bianca, dar acesta ne-a spus și motivul pentru care nu s-a ajuns până la un moștenitor. Se pare că lipsa timpului i-a împiedicat pe cei doi să facă un copil, însă Cătălin Botezatu spune că niciodată nu este prea târziu să se întâmple acest lucru.

‘Da! (n.r. – să facă copil cu Bianca Drăgușanu) Nu am avut timp. Într-o relație nu este loc de doi oameni celebri… De trecut numai de bine. Aș fi făcut un copil cu ea pentru că e o femeie frumoasă, e o femeie mișto… Ar fi ieșit un copil frumos. Dar niciodată nu spune niciodată. Adevărul este că depinde doar de mine. Glumesc! Bianca este o femeie extraordinară care a avut multe de învățat de la mine, care demonstrează că poate. Mai departe… voi, publicul, sunteți judecătorii’, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru VIVA!.

 

 

În ultima perioadă, gurile rele o critică pe Bianca Drăgușanu, pentru că aceasta pleacă tot mai des în vacanțe alături de noul iubit, iar fiica ei și a lui Victor Slav rămâne în grija mamei sale. Cătălin Botezatu sare în apărarea fostei sale iubite și spune despre vedetă că aceasta a demonstrat că este o mamă perfectă și o femeie extraordinară și că are tot dreptul să plece atunci când vrea în vacanță.

‘Și dacă pleacă în vacanță, ce? Nu are voie? Pleacă pe banii cuiva? Nu am înțeles. Sunt sigură că copilul este bine. A făcut un copil frumos, a avut grijă de el. A demonstrat că este o mamă perfectă. Sofia poate fi crescută și de bunici. Asta nu înseamnă că nu o vede cu anii. E femeie… Muncește, se distrează. Copilul, eu cred că este pe mâini bune, iar când spun asta cred că e pe mâinile doamnei Madi, care e o bunică și o mamă extraordinară. Gurile rele ar trebui să-și vadă de treaba lor.’, a mai spus Bote.

Mai mult, celebrul designer ne-a dezvăluit că încă păstrează legătura cu mama Biancăi Drăgușanu. Cătălin Botezatu și doamna Madi s-au înțeles bine dintotdeauna, iar designerul are o părere foarte bună despre mama fostei sale iubite.

‘Sigur că țin legătura cu doamna Madi. Am o relație cu toată lumea. Mama Biancăi este o femeie extraordinară și a rămas la fel. Eu rămân în relații bune cu oamenii, așa e frumos. Ține de educație’, a declarat Cătălin Botezatu.