Bomba anului în showbiz: Victor Slav şi Andreea Mantea formează un cuplu. O persoană din anturaj a făcut dezvăluirea

De cand au aflat ca este din nou singur si disponibil, femeile roiesc in jurul lui Victor Slav. Astfel, chiar daca Bianca Dragusanu i-a spus adio pentru un multimilionar mult mai tinerel, nici Victor nu se poate plange.

22 iun. 2018, 18:12
Bomba anului în showbiz: Victor Slav şi Andreea Mantea formează un cuplu. O persoană din anturaj a făcut dezvăluirea

Una dintre cele mai mari admiratoare ale realizatorului TV este Denisa Despa. Vedeta a facut insa o marturisire bomba. Ea a spus ca doar viseaza la Victor, insa crede ca acesta s-a cuplat deja cu Andreea Mantea. 

„Mi-am pierdut cuvintele când vine vorba de el, dar da, dacă el este disponibil să ştii că şi eu sunt,  Victor… ce să mai! Te aştept. Să ştii că am terminat psihologia, te ajut cu un sfat. Cred că bine nu îi este, deşi părerea mea şi a lumii din jur este că el o să rămână cu Andreea Mantea. Nu profesional. Aşa vorbeşte toată lumea din anturaj, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea”, a spus Denisa Despa. 

Bianca Drăguşanu aruncă BOMBA după DESPĂRŢIREA de Victor Slav. „Nu am vrut să rămânem împreună doar pentru…”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au împreună o fetiță, Sofia Natalia. 

Bianca Drăguşanu, primele declaraţii despre NUNTA cu IUBITUL MILIONAR 

„Nu am vrut să rămânem împreună doar pentru poze. Am spus că nu are rost să ne afișăm ca un cuplu fericit dacă noi nu mai suntem fericiți. Suntem maturi, ne asumăm. Viața e scurtă, trebuie să o trăim, timpul nu îl poți da înapoi. Îmi doresc să fie fericit, liniștit, merită, e un om extraordinar… A fost o poveste de dragoste care a ajuns la final. Acum fiecare începem câte ceva, nu știm ce va urma. Nu ne-am mai întâlnit de multă vreme. Ultima oară a fost acum vreo 2-3 săptămâni, am spus bună, am mers să ne schimbăm”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.