Bomba bombelor în showbiz. Bianca Drăguşanu a fost cerută de soţie şi îmbracă din nou rochia de mireasă

Bianca Drăguşanu va fi din nou doamna Slav. Apropiaţii cuplului au dezvăluit pentru wowbiz că fostul prezentator de la meteo ar fi cerut-o din nou de soţie pe roşcată.

RomaniaTV.net
28 nov. 2014, 07:21
Bomba bombelor în showbiz. Bianca Drăguşanu a fost cerută de soţie şi îmbracă din nou rochia de mireasă

Victor Slav a cerut-o din nou de soţie pe Bianca Drăguşanu. Evenimentul s-ar fi petrecut chiar zilele trecute într-un restaurant din Herăstrău, iar fostul prezentator de la meteo i-ar fi promis roşcatei că de data aceasta, unirea în faţa lui Dumnezeu va fi pentru toată viaţa.

„Victor si Bianca au depasit problemele din trecut si, chiar daca se cearta din nimicuri, se iubesc la nebunie. De aceea, probabil, s-a pus problema unui nou mariaj, iar cel care a luat initiativa a fost chiar Slav, care, recent, a intrebat-o pe Dragusanca daca nu vrea sa fie nevasta lui, de data aceasta pentru toata viata. Momentul a fost unul extrem de romantic si s-a derulat la un restaurant elegant din Herastrau, acolo unde ii place ei sa iasa, ca sa se relaxeze. Cererea a surprins-o pe roscata, care, in prima faza, a ramas fara cuvinte, apoi a fost extrem de fericita si i-a raspuns pozitiv barbatului pe care il iubeste”, au povestit apropiatele divei pentru wowbiz.ro.

Mai mult, se pare că cei doi au decis ca evenimentul să fie cât se poate de discret şi chiar să aibă loc în altă ţară. Bianca şi Victor s-au căsătorit anul trecut în luna septembrie, dar s-au despărţit la începutul acestui an.