BOMBĂ! Cine susţine că este TATĂL COPILULUI pe care îl va naşte OANA LIS

Scandalul uriaş în familia Lis ia amploare. Presupusul amant al Oanei Lis spune că a făcut dragoste cu soţia lui Viorel Lis şi că este posibil ca bebeluşul pe care aceasta îl aşteaptă să fie al lui.

25 oct. 2014, 12:52
BOMBĂ! Cine susţine că este TATĂL COPILULUI pe care îl va naşte OANA LIS

Vali a mărturisit în cadrul emisiunii „Acces direct” că a avut o relaţie cu Oana şi că aceasta i-a mărturisit în intimitate că-şi doreşte foarte mult un copil. Mai mult decât atât, bărbatul susţine că există şanse foarte mari ca  viitorul bebeluş al Oanei să fie şi al lui.

„Oana mi-a mărturisit în intimitate că îşi doreşte foarte mult un copil. Am făcut dragoste. Înseamnă că acel copil este al meu. Miza este adevărul. Este vorba de viaţa noastră reală, privată, a mea şi a Oanei. Dacă eu am ajuns să fac pasul ăsta… Dovada iubirii dintre mine şi Oana se află la ea în pântece. Eu nu am reuşit să am o discuţie cu tine. Avem poze împreună. Avem un copil împreună, dar suntem prieteni? Nu mai ştii ce-mi spuneai despre Viorel când erai în pat cu mine? Dacă spun lucrurilor pe nume, sunt nebun? Singurul care este de partea mea este copilul din pântecul tău. Vreau să recunoşti că acest copil este al nostru. Am pus la dispoziţie poze care arată că suntem împreună şi sunt dispus şi să fac un test de paternitate.”, a declarat Vali la Antena 1.

„Fă-ţi copil! Nu am ce să recunosc, pentru că acest copil nu e al tău”, a replicat Oana Lis.