BOMBĂ cu ceas pe şosele. Cum ajung persoane GRAV BOLNAVE să conducă pe drumurile patriei

Acuzaţii grave în Vaslui! Persoane extrem de bolnave, care pot fi adevărate pericole pe drumurile publice, ajung şoferi cu acte în regulă cu ajutorul doctorilor care le eliberează fişe medicale fără să ţină cont că aceştia ar putea face o criză chiar la volan. Scandalul a pornit după ce şefa Colegiului Medicilor Vaslui, Mioara Daşcău, a depus reclamaţie la Parchet.

RomaniaTV.net
30 apr. 2014, 06:11
BOMBĂ cu ceas pe şosele. Cum ajung persoane GRAV BOLNAVE să conducă pe drumurile patriei

Mai multe persoane cu afecţiuni medicale grave au ajuns să conducă pe şoselele patriei datorită unor fişe medicale incomplete, obţinute ilegal.

Pacienţii reclamaţi figurează în evidenţele Mioarei Daşcău, medic de familie şi şefa Colegiului Medicilor din Vaslui, ca suferind de boli cronice incompatibile cu condusul autovehiculelor.

Citeşte şi Permise auto vândute ca la piaţă. Poliţiştii din Gorj au primit mită ca să fie îngăduitori la examene

Aceştia şi-ar fi obţinut fişele medicale la clinici private, cu complicitatea instructorilor auto, iar trei cazuri concrete au ajuns pe masa procurorilor, care investighează cazul.

Medicul Mioara Daşcău spune că a făcut sesizarea deoarece speră ca acest fenomen să fie stopat şi pentru că bolnavii respectivi ar putea provoca oricând accidente grave de circulaţie, în timpul unor eventuale crize specifice bolilor de care suferă.