Bomba din showbiz-ul românesc! Antonia este însărcinată cu Alex Velea

Relaţia dintre Antonia şi Alex Velea a fost pusă sub semnul întrebări de mai multe ori, însă această ultimă informaţie, confirmată chiar de către artistă, elimină orice urmă de îndoială.

25 iul. 2014, 07:03
Bomba din showbiz-ul românesc! Antonia este însărcinată cu Alex Velea

Antonia este însărcinată cu Alex Velea şi va naşte în acest an. Sarcina se află la început, cântăreaţa fiind gravidă în trei luni şi abia aşteaptă să îi ofere un frăţior sau surioasă fiicei sale, Maya.

„Traiesc o perioada frumoasa in viata mea pe care imi doresc sa o impartasesc cu voi, fanii mei, cei care m-ati sustinut neconditionat pana acum Va multumesc pentru tot!

Am o veste care imi bucura sufletul si care ma face sa simt multa iubire dupa o perioada foarte dureroasa si dificila din viata mea.

Sunt insarcinata, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni parinti. Sunt foarte fericita si imi doresc sa simtiti cu totii cel putin tot atata fericire!

Acest lucru nu schimba cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetita mea pentru care voi face orice sa o am langa mine si sa imi petrec tot timpul cu ea.

Imi doresc ca viata sa isi urmeze cursul firesc atat pentru mine, cat si pentru Vincenzo, sa isi gaseasca linistea si fericirea si sa ajungem la o decizie inteleapta, de comun acord, in ceea ce o priveste pe fetita noastra, Maya. Si ea are dreptul la fericire alaturi de noi doi, parintii ei si vom decide impreuna ce este mai bine pentru ea”, a scris Antonia pe Facebook.

Alex Velea nu a avut nicio reacţie privind anunţul făcut de Antonia, însă putem bănui că este cât se poate de fericit că va avea un moştenitor.