BOMBĂ. George Copos iese din puşcărie. FOTO

Fostul patron al Rapidului se află în Penitenciarul Rahova din data de 4 martie, cînd a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti în "Dosarul Transferurilor" de magistraţi la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

26 ian. 2015, 08:21
BOMBĂ. George Copos iese din puşcărie. FOTO

După scurt timp, fostul patron al Rapidului avea să primească, însă, o nouă lovitură, după ce a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, scrie fanatik.ro. În 5 decembrie 2014, instanţa a dispus contopirea pedepselor, astfel că Instanţa a decis ca George Copos să execute pedeapsa cea mai grea, de patru ani, la care a adăugat încă şase luni, avînd în vedere că respectivele infracţiuni sînt concurente. 

Citeşte şi George Copos, veste bună primită de la Tribunalul Bucureşti. Decizia e definitivă

Totuşi, Copos a primit o veste bună pe 15 ianuarie 2015. Tribunalul Bucureşti a admis contestaţia omului de afaceri în cazul deciziei din decembrie 2014 a instanţei, nu s-a mai aplicat sporul de pedeapsă, astfel că fostul patron al Rapidului a rămas cu sentinţa de patru ani de închisoare cu executare. Între timp, Copos, care va împlini 62 de ani la sfîrşitul lunii martie, a obţinut scurtarea pedepsei pentru că a muncit în Penitenciarul Rahova, pentru bună purtare şi pentru scrierea unei cărţi.

Citeşte şi Copos, ZGÂRCIT şi la PUŞCĂRIE. A luat foc când a văzut PREŢURILE de la magazinul ÎNCHISORII

Moment în care Comisia de Liberare Condiţionată din cadrul închisorii unde se află încarcerat boss-ul de la ANA a fost de acord cu cererea de liberare condiţionată a lui Copos după ce s-a constatat că acesta îndeplineşte termenul legal pentru a fi scos din închisoare. Cererea a fost înregistrată pe 15.01.2015, iar primul termen va avea loc pe 22.02.2015. Dată la care Copos poate fi eliberat.

„Este evident că decizia aparține instanței de judecată, dar este aproape de eliberare din moment ce această intenție este susţinută de organele de ordine și control. George Copos era foarte entuziasmat”, au precizat surse din anturajul fostului patron al Rapidului.