BOMBĂ în showbiz: Mihaela Rădulescu, RELAŢIE cu un MINISTRU din cabinetul Ponta?

Mihaela Rădulescu ar avea o relaţie cu unul dintre miniştrii cabinetului Ponta, informează România TV. Este vorba de actorul Bogdan Stanoevici, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, de care Mihaela Rădulescu ar mai fi fost îndrăgostită în tinereţe.

06 sept. 2014, 13:09

Surse din anturajul lui Bogdan Stanoevici au dezvăluit, susţine România TV, că Mihaela Rădulescu şi ministrul ar avea din nou o relaţie.

Informaţia este una surprinzătoare în condiţiile în care este cunoscut faptul că Mihaela Rădulescu are o relaţie de câţiva ani cu vedeta TV, Dani Oţil. Mai mult, la înmormântarea tatălui Mihaelei, Dani Oţil a fost alături de aceasta.

Mihaela Rădulescu ar mai fi fost îndrăgostită de actorul Bogdan Stanoevici în tinereţe.

Potrivit informaţiilor apărute în presă,  cel care a vorbit de relaţia din tinereţe dintre cei doi a fost jurnalistul Răzvan Boanchiş.

Pleiboiul demolat Stanoevici – Ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni. De ce nu? Când avea 20 de ani, monegasca din Piatra Neamţ, Mihaela Rădulescu, s-a îndrăgostit de acest actor. Astăzi, nu-l mai place. Nu pentru că Stanoevici a îmbâtrânit, ci pentru ca a rămas sărac”, comenta Boanchiş.