BOMBĂ în SHOWBIZ! Margherita de la Clejani şi Peter Kai şi-au spus „ADIO”

Showbiz-ul autohton este uluit de decizia Margheritei de la Clejani şi a lui Peter Kai de a se despărţi, când lucrurile decurgeau extrem de minunat între cei doi.

RomaniaTV.net
18 nov. 2015, 12:11
BOMBĂ în SHOWBIZ! Margherita de la Clejani şi Peter Kai şi-au spus „ADIO”

Relaţia Margheritei de la Clejani cu fostul iubit al Simonei Traşcă, afaceristul libanez Peter Kai a fost extrem de profundă şi părea destul de serioasă, mai ales că cei doi îndrăgostiţi erau mai tot timpul împreună şi aveau planuri comune de viitor.

Când mai toată lumea îi vedea ca pe viitori soţi, ceva s-a întâmplat şi fericirea celor doi a dispărut.

Despărţirea Margheritei de la Clejani de Peter Kai a fost făcută publică, chiar de fostul iubit al cântăreţei, care a scris pe o reţea de socializare un mesaj de dur la adresa acesteia. Ulterior acesta a şters mesajul cu pricina.

„Declar oficial, eu sunt SINGUR. Nu am nevoie de oameni răi în viața mea. În aceste zile, o persoană cu o inimă bună, alege întotdeauna oameni răi să intre în viața lui si să mintă cu privire la ceea ce este. Şi să îşi facă declaraţii, că este o relație de dragoste, dar de fapt este doar pentru comercializare”, a scris Peter Kai.

Mai mult decât atât, se pare că şi Margherita de la Clejani a făcut publică despărţirea, ştergând toate pozele cu Peter Kai de pe contul de socializare.

Citeşte şi  Peter Kai, DEZVĂLUIRI de SENZAŢIE despre relaţia cu Margherita de la Clejani