Bombă! Laurette, însărcinată?! Ce a dat-o de gol pe vestita mulatră

Bombă în lumea mondenă din Capitală! Vine barza pentru cel mai sexy model din showbiz-ul mioritic. Laurette se pare că se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară.

08 ian. 2017, 09:56

Vestea pe care a aşteptat-o toată suflarea României interesată de bărfele din showbiz este confirmată de cel mai tare site tabloid. Îndrăgitul model, Laurette Atindehou este însărcinată pentru a doua oară. Paparazz au surprins-o pe divă intrând într-o farmacie din centrul Capitalei de unde, fără să stea pe gânduri, şi-a achiziţionat un test de sarcină. Iar asta e dovada clară că anul acesta ar putea veni barza pentru modelul de „ciocolată”.

Îmbrăcată cu o haină de blană şi cu ochii acoperiţi de o pereche de ochelari de soare, bruneta a ieşit în mare grabă din farmacie şi s-a îndreptat glonţ spre maşină. Nerăbdătoare să folosească testul cu pricina, diva a fost la un pas să dea cu partea dorsală de asfalt, dar, din fericire, nici gheața de pe trotuar nu a impiedicat-o pe divă să se abată din drum. Odată ajunsă în bolidul de lux pe care îl conduce, Laurette a demarat în mare trombă spe casă.

Laurette Atindehou a avut o relaţie tumultoasă cu tatăl copilului ei, Mihai Ştefan. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Serena. Copila s-a născut pe 9 decembrie 2011, la ora 09:45. Serena Luce Maria a venit pe lume, în urma unei operaţii de cezariană. În ultima perioadă, s-a speculat în presă că ar avea o relaţie cu Ion Ţiriac. Apoi însă, au ieșit la iveală informații interesante cu privire la o posibilă relație cu un tânăr, închis pentru evaziune fiscală.

Sursa: spynews.ro