Bombă pentru lumea muzicală. Alexandra Stan a luat o decizie radicală după SCANDALUL cu Marcel Prodan

Trustul MediaPro pierde încontinuu vedete. Alexandra Stan a decis să pună punct colaborării cu MediaPro Music, casa de discuri care o reprezenta în România. Cântăreaţa a semnat cu Fonogram Studios şi va colabora pe partea muzicală cu HaHaHa Production şi Smiley.

RomaniaTV.net
02 apr. 2014, 10:30
Bombă pentru lumea muzicală. Alexandra Stan a luat o decizie radicală după SCANDALUL cu Marcel Prodan

Anul trecut, reprezentanţii MediaPro Music declarau că Alexandra Stan îşi poate cânta piesele („Mr. Saxobeat”, „Lollipop”, „Lemonade”) întrucât Marcel Prodan a cedat drepturile casei de discuri. Însă, pe 15 ianuarie, artista s-a trezit implicată într-un proces intentat de fostul ei iubit şi impresar, Marcel Prodan, şi de asociatul lui, Andrei Nemirschi, în care i se cer bani pentru că s-a folosit de aceste drepturi.

Potrivit ziarulring.ro, Alexandra a câştigat procesul în februarie, dar cei doi au făcut apel. Deşi va fi aşteptată pe 9 aprilie la următorul termen, artista va fi reprezentată doar de avocat, ea fiind în plină promovare.

Citeşte şi: Alexandra Stan lansează primul videoclip după scandal. Piesa vorbeşte despre experienţa ei de viaţă

Alexandra Stan pregăteşte o revenire în forţă. Noul videoclip a fost filmat în numeroase locații din Statele Unite, timp de 5 zile. Recuzita a fost una specială, iar Alexandra Stan a schimbat nu mai puțin de 11 ținute, care vor da o imagine aparte videoclipului.

Filmările au fost realizate în colaborare cu o echipă de producție renumită din SUA, iar regizor a fost Khaled Mokhtar, câștigător al unui premiu YouTube Music Awards în 2013.

Vezi şi: Alexandra Stan s-a întors în România şi are un nou look

Artista a publicat informații despre videoclip pe Facebook. Primii care au aflat despre filmările noului videoclip au fost fanii artistei care așteaptă cu nerăbdare un nou material muzical.

Citeşte şi: Alexandra Stan, cea mai INCENDIARĂ fotografie oferită fanilor. Vezi ce imagine a postat artista