Bombă! Unde îl caută anchetatorii pe dispărutul Codruţ Marta VIDEO

Informaţii-bombă din dosarul dispariţiei lui Codruţ Marta. Anchetatorii ar putea începe căutările în pădurea Snagov pentru a găsi cadavrul fostului şef de cabinet al lui Blejnar.

20 mart. 2016, 07:19
Bombă! Unde îl caută anchetatorii pe dispărutul Codruţ Marta VIDEO

Cercetările sunt avansate, iar autorităţile mizează tot mai mult pe ipoteza că Marta a fost ucis. Asta mai ales după ce Alina Măgureanu a făcut dezvăluiri extrem de grave despre modul în care Marta ar fi fost lichidat, transmite RomâniaTV.

Codruţ Marta este denegăsit de 4 ani. Pînă acum, procurorii l-au căutat la locuinţele lui, inclusiv la cea din Monaco, dar şi în casele prietenilor săi. Acum, însă, se conturează ipoteza că a fost omorât de cei pe care îi incomoda.

Ultimele informaţii arată că fostul şef de cabinet al lui Blejnar, Codruţ Marta, a fost văzut pentru ultima dată în casa lui Elan Schwartzenberg. Petru că aveau suspiciuni că omul de afaceri avea legătură cu dispariţia lui Codruţ Marta, au făcut percheziţii în această casă. Au ridicat urme de somnifere şi resturile unui pahar cu amprenta lui Marta.

Citeşte şi: Florian Walter, ameninţat că va fi ucis. Denunţ exploziv împotriva unui membru al grupului de la Monaco

Lucrurile se leagă în anchetă, mai ales după denunţul depus de nora fostului şef al serviciilor secrete.

Codruţ Marta ar fi fost ucis şi îngropat într-o pădure. Dezvăluirea vine de la fosta noră a primului şef SRI. Partenerii de afaceri ai lui Codruţ Marta ar fi fost speriaţi că acesta ştie prea multe detalii despre afacerile lor ilegale şi i-ar turna la procurori. Elan şi Dobrescu ar fi plănuit asasinarea acestuia. Acum procurorii au început urmărirea penală în rem în mai multe dosare şi nu este exclus să înceapă să caute cadavrul acestuia în pădurile din jurul Bucureştiului.

Citeşte şi:  Răsturnare de situaţie în cazul dispariţiei lui Codruţ Marta. Procurorii iau măsuri după denunţul privind uciderea sa

Anchetatorii vor începe căutările în pădurile din jurul Capitalei, iar prima în care vor merge este pădurea Snagov, aflată lângă casa lui Elan Schwartzenberg.
 
MARIUS IACOB, procurorul şef adjunct al DNA spune că ia în calcul şi varianta in care el a fost ucis. La momentul de faţă facem cercetări pe toate aceste planuri şi cel mai probabil el nu se mai află în viaţă în acest moment.

Elan Schwartzenberg a dispărut şi el din ţară după ce a fost audiat de anchetatori. La prima vedere pare o reţea care a fost construită după modelul mafiei italiene. Prieteniile se bazau pe interese şi afaceri de zeci de milioane de euro. Cine nu respecta regulile trebuia eliminat. Alina Măgureanu vorbeşte chiar despre o întâlnire la o masă rotundă unde se vorbea despre lichidarea pionului Codrut Marta. Acesta şi-ar fi oprit pentru el o parte din banii clienţilor săi, chiar şi din banii lui Elan.

Citeşte şi: Alina Măgureanu a DEZVĂLUIT cine l-a lichidat pe Codruţ Marta Video