BOMBA ZILEI: Alina VIDICAN ar fi şi ea însărcinată

Un zvon incredibil ar putea să-i dea viaţa peste cap lui Cristi Borcea. Surse din apropierea soţiei lui, Alina Vidican, susţin că aceasta ar putea fi însărcinată pentru a treia oară, la un post tv.

18 mai 2016, 10:38

Alina Borcea a anunţat că în iunie arputea divorţa de Cristi Borcea. Zvonurile cu privire la divorţul dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican au apărut la începutul anului, în momentul în care Valentina Pelinel a anunţat că e însărcinată, refuzând însă să îl dezvăluie numele tatălui viitorului ei bebeluş. Cu toate acestea, în ciuda faptului că fostul fotomodel nu a numit niciun bărbat drept tată al băieţelului ei, toate indiciile au condus spre Cristi Borcea.

Alina Vidican dă lovitura de graţie! Ce decizie a luat soţia lui Borcea când nimeni nu se mai aştepta 

Alina Vidican se pregătește să revină în România! Decizia a fost luată cu toate că s-a spus că ea a fost practic exilată de Cristi Borcea, care este decis să divorţeze şi să-şi trăiască fără oprelişti povestea de iubire cu Valentina Pelinel. Încă doamna Borcea a început eja pregătirile pentru revenirea ei pe pământ românesc.

Conform unor apropiați de-ai familiei timișorencei, Alina Vidican este îngrozită de ideea de a locui departe de țară, aşa că se va întoarce alături de familia ei la Timişoara. Alina a trimis deja rudelor sale banii necesari pentru reamenajarea apartamentului în care va locui, unul extrem de spațios, situat într-o zonă bună a Timișoarei.

De la începutul anului, atunci când a făcut anunțul că este însărcinată, despre relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-a tot vorbit, cu atât mai mult cu cât fostul acționar dinamovist a decis să divorțeze de cea de-a doua lui soție, timișoreanca Alina Vidican. De altfel, aceasta a plecat, acum mai bine de o lună, din România, stabilindu-se pentru o bună perioadă de vreme la Miami, ea urmând să revină în țară pentru a semna actele divorțului de fostul acționar dinamovist.

 Însărcinată în nouă luni, Valentina Pelinel şi-a propus să dispară din peisajul monden imediat după ce va naşte. Modelul nu va pleca departe de ţară, în America, aşa cum ne-a obişnuit, ci va încerca să se dedice cât mai mult noului său rol, iar asta înseamnă să fie nedezlipită de copil.

„Eu sper să fiu genul de mamă foarte apropiată de copil. Nu vreau să-l arunc în braţele bonelor. Nu m-am îngrijorat că nu am ajutor. Prentru orice eventualitate e mama. O sun şi bănuiesc că vine imediat. Măcar în prima lună, trebuie să fim lipiţi, noapte şi zi. Să se creeze acea conexiune între mamă şi bebeluş, el are cea mai mare nevoie de mamă. Am citim mult despre asta şi laptele matern, aşa că o să dispar imediat după naştere din planul ăsta mediatic”, a spus Valentina Pelinel la un post tv. 

Alina Vidican dă lovitura de graţie! Ce decizie a luat soţia lui Borcea când nimeni nu se mai aştepta

”O să aibă un nume și încă unul de sfânt. Am zis că o să mă uit așa în ochișorii lui și o să știu exact care din variante e potrivită. 100% nu o să știu până nu-l văd în brațele mele. Nu am făcut un secret din asta. Chiar s-au vehiculat variante. Vreau să-mi văd copilul, ca să știu exact cum o să îl cheme”, a mai spus Valentina Pelinel.