Bonă de COŞMAR: Copii bătuţi şi maltrataţi de femeia care trebuia să îi îngrijească VIDEO

O femeie din Los Angeles, mama a trei copii, un baietel in varsta de 8 ani si doi gemeni, baiat si fetita, in varsta de 1 an, a cautat cu disperare o bona care sa o ajute sa stea cu bebelusii. Cand a gasit, in sfarsit, o femeie care se potrivea profilului dorit de familie, a rasuflat usurata.

21 oct. 2014, 07:38
Bonă de COŞMAR: Copii bătuţi şi maltrataţi de femeia care trebuia să îi îngrijească VIDEO

Bona, o femeie pe nume Dana Cash, in varsta de 34 de ani, parea o persoana blanda. Se intelegea de minune cu fiul cel mare al familiei. Insa, la scurt timp dupa ce a fost angajata, familia a remarcat o schimbare in comportamentul gemenilor, potrivit kanald.ro. Plangeau foarte des si pareau mereu agitati. Parintii au crezut ca acest comportament este din cauza ca nu sunt obisnuiti cu bona.

Insa fiul cel mare al familiei le-a spus parintilor ca a vazut-o pe bona smucind cu putere unul dintre gemeni. Pentru a se convinge, familia a instalat o camera ascunsa in camera bebelusilor. S-au ingrozit cand au vazut ce se intampla de fapt: femeia cea blanda se transforma intr-o fiara in momentul in care era singura in prezenta bebelusilor. Ii trantea pe oriunde apuca, le punea mana la gura atunci cand plangeau, ii smucea si ii batea.

Imaginile au fost date pe mana politiei, iar Dana Cash a fost arestata. Femeia risca sa ajunga dupa gratii.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat, arestat după ce şi-a bătut copiii. De teamă, micuţii se ascundeau într-o groapă de pământ