Bonă filipineză, UMILITĂ în ultimul hal de un MILIONAR ROMÂN: M-a pus să îngenunchez în mall şi să…

O tânără de 30 de ani din Filipine a povestit prin ce chinuri hroaznice a trecut din cauza unui milionar român. Femeia a fost angajată în casa lui ca bonă pentru copii, însă niciodată nu a crezut că va avea parte de un tratament barbar pentru câţiva bănuţi.

RomaniaTV.net
31 oct. 2014, 11:00

Cele mai multe persoane publice din Romania aleg sa-si angajeze o bona filipineza pentru a avea grija de copii. Le prefera in detrimentul romancelor, pentru ca muncesc pe bani mai putini. Din păcate, unii nu dau doi bani pe ele si le trateaza ca pe slugi.

Love Ynia are 30 de ani si a venit sa munceasca in Romania in urmă cu 3 ani. A avut parte de experiente ingozitoare mai ales la prima sa angajatoare, o doamna care nu o scotea din „curva”. Cancan.ro scrie că mai apoi a ajuns sa lucreze in Bucuresti, la un important om de afaceri, fost rapper putred de bogat, a carui identitate nu a dorit sa o faca publica.

„M. a inceput sa fie rau cu mine dupa ce i-am cerut o zi libera. Mi-a reprosat ca sunt la fel ca celelalte curve, ca vreau doar bani de la el. Ma umilea, imi vorbea urat. Incidentul care m-a facut sa demisionez a fost cand m-a pus sa ingenunchez in mall si sa imi cer scuze ca am pierdut o caciula. Era mare si eu infricosata. Am facut cum mi-a cerut. A doua zi i-am spus ca vreau sa demisionez. „Vrei sa pleci fiindca vrei sa fii prostituata, vrei barbati”.”, isi incepe Ynia povestea.

Ynia povesteţte că vila in care locuia era impanzita de camere de luat vederi.

„Casa lui era plina de camere video, iar in baie aveam microfon. Odata eram în balcon, singurul loc fără cameră video. M-a sunat. Probabil era la restaurant și verifica inregistrarile video conectate la telefonul lui. Nu eram în birou, nu eram în camera mea, nu eram în bucătărie, nu eram în camera lui, deci unde sunt? Am răspuns la telefon. Am intrat si m-a vazut. Alta data mi-a spart casuta de mail, voia sa stie tot. Asa traiam acolo. De fiecare data cand ieseam din casa ma insoteau doi bodyguarzi, Sebi și Vali. Mergeau cu mine oriunde, chiar daca voiam doar sa ma plimb prin parcul Herastrau sau sa citesc o carte”, mai spune femeia.