Cristi Borcea a vrut SĂ SE DESPARTĂ de Alina pentru Valentina Pelinel. DETALII-BOMBĂ

Cristi Borcea, fostul acţionar al lui Dinamo, a vrut să se despartă de actuala soţie, Alina, chiar înainte de nuntă, pentru a avea o relaţie cu Valentina Pelinel, pe atunci nevasta lui Cristian Boureanu.

21 apr. 2014, 13:45
Cristi Borcea a vrut SĂ SE DESPARTĂ de Alina pentru Valentina Pelinel. DETALII-BOMBĂ

Cristi Borcea avea o relatie de mai multi ani cu Alina Vidican, desi era insurat cu Mihaela. Dupa divortul de Mihaela, chiar inainte de nunta cu Alina, Borcea a facut o pasiune pentru Valentina Pelinel, sotia bunului sau prieten Cristian Boureanu.

„In urma cu cativa ani, Borcea era casatorit cu Mihaela si o avea ca amanta de mult timp pe Alina! La un moment dat insa, s-a indragostit foarte tare de Valentina si nu i-a mai pasat de nimic. A iesit cu ea, ii trimitea cadouri, o suna incontinuu si o bombarda cu mesaje de dragoste. Totusi, de acesti pasi gresiti cu fosta manechina a aflat la un moment dat Alina, care a fost extrem de afectata, in conditiile in care Cristi ii promisese ca divorteaza si o ia pe ea de nevasta! Normal ca i-a cerut explicatii si, de aici, o intreaga nebunie! Borcea s-a enervat foarte tare si i-a spus ca nu mai are chef de ea, mai mult, a parasit-o, apoi, a ramas focusat pe Pelinel! O dorea cu orice pret, dar ea l-a preferat atunci pe sotul Boureanu, pe care il iubea foarte tare”, a povestit un prieten al lui Borcea pentru WOWbiz.ro.

Ulterior, Borcea a revenit la sentimente mai bune pentru Alina si a divortat de Mihaela. Apoi, s-a tinut de cuvant si a luat-o de nevasta pe Alina.