BORDEL şi ORGII SEXUALE în casa unui director din Iaşi

Locuitorii din cartierul Bucium din Iaşi sunt terorizaţi. De o lună de zile, de când în cartierul lor s-au mutat câţiva petrecăreţi, nu au mai avut parte de linişte. Mai mult, spun oamenii, nou-veniţii organizează adevărate orgii sexuale în casa în care stau cu chirie.

06 aug. 2013, 06:35
BORDEL şi ORGII SEXUALE în casa unui director din Iaşi

În cartierul Bucium din Iaşi locuieşte Constantin Aurelian Albuţ. Acesta este consilier evaluare-examinare la Direcţia de Control, Consiliere şi Monitorizare în Turism, din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, potrivit bzi.ro. Sau mai bine spus locuia, deoarece, în urmă cu o lună, Albuţ şi-a închiriat locuinţa după ce s-a mutat în Bucureşti.

Problemele au apărut odată cu preluarea imobilului de noii chiriaşi, cel puţin aşa susţin vecinii consilierului de la Turism.

„A fost linişte timp de şapte ani. De cum au venit ăia în casa lui Albuţ, nu am mai avut linişte în nicio noapte”, a spus un vecin din cartier. Acesta a declarat ca, în fiecare noapte, în casa închiriată au loc adevărate orgii sexuale. Mai mult, a spus bărbatul, pe lânga partidele de sex în grup, cei care frecventează imobilul se şi droghează.

„De pe la ora 20.00, vin cate 10-12 masini pline cu tot felul de indivizi. Am vazut si trei arabi printre ei. Intra in casa si incepe dezmatul. Beau pana nu mai pot, dupa care ies pe terasa casei, care da inspre vila mea. Saptamana trecuta, pe la 2 noaptea, a iesit in balcon un individ gol pusca. Doar pe cap avea o palarie. S-a apucat sa strige in gura mare. (…) Nu au decat sa faca ce vor in interiorul casei. Dar cand se expun in felul acesta in public, nu pot tolera. Am un baiat care ma ajuta prin curte. Intr-o dimineata mi-a spus baiatul ca a strans o punga de seringi aruncate de petrecareti”, a declarat Mihai Holban.

Aurelian Albut a declarat pentru bzi.ro ca nu stie nimic despre aceasta poveste şi că toate aceste acuzaţii sunt răzbunări ale vecnilor.

„Eu am inchiriat casa unei familii. Pana saptamana trecuta a fost inchiriata unei firme. Nu pot sti tot ce fac chiriasii. Am trecut in contract ca nu au voie sa aduca si sa consume droguri, sa practice prostitutia sau comertul cu arme. In rest, e problema lor ce se intampla aici. Nu e niciun videochat. Nu e niciun bordel. E doar o razbunare din partea vecinilor”, a declarat Aurelian Albut.

„Am depus o plangere la politie. Nu am vazut ce s-a intamplat. Mi-au spus vecinii lui Albut. Politistii au spus ca nu prea au ce face”, a declarat Radu Botez, fost consilier judetean. „Vom face plangere toti vecinii la politie, la institutiile autorizate pentru a verifica ce se petrece aici. Pentru a deschide un videochat, trebuie sa ai nevoie si de acordul vecinilor”, a sustinut Holban.