Botezatu, primele declaraţii despre relaţia cu Vica. „Vreau o fetiţă!”

Catalin Botezatu şi Vica Blochina au vorbit în premieră despre relaţia lor, după ce au fost surprinşi împreună de mai multe ori.

21 ian. 2016, 09:08
Botezatu, primele declaraţii despre relaţia cu Vica. „Vreau o fetiţă!”

Catalin Botezatu a marturisit ca este amuzat de situatie si ca ii face placere compania Vicai Blochina.

CITEŞTE ŞI Cătălin Botezatu, la un pas de MOARTE. Mărturisire INCREDIBILĂ

„Pe mine ma amuza. Abia acum ne-ati prins, dar cand am fost in Vegas? Adevarul e ca in Romania nu ne-au prea prins. Am venit aici, recunosc, eu nici nu am vazut imaginile. Vica e o femeie frumoasa si as fi ipocrit sa zpun ca nu-mi place. Compania Vicai este una speciala. Este extrem de smart, cu textele la ea, chiar daca sunt in ucraineana o parte. E o tipa misto. Noi am petrecut vacante nu stiu cate, spontane, si ne-am simtit extraordinar de bine. Ne traim viata si ne traim clipa asta nu inseamna ca maine trebuie sa ma casatoresc cu Vica. Simt ceva special, iar femei speciale in viata mea au fost doar cateva”, a spus Catalin Botezatu.

CITEŞTE ŞI Vica Blochina, imagini de infarct în Thailanda FOTO

Designerul a aruncat şi o bombă: „Vica este una dintre aceste femei putine. Restul sunt doar aspirine, cum le spun eu. Si eu as putea sa-i fac un copil! M-a terminat Vica, mi-ar lua toti banii cu o fetita!”.

CITEŞTE ŞI Moment INCREDIBIL pentru Cătălin Botezatu.

„L-am cerut de barbat in Las Vegas, dar n-a fost chip. Ne-am muta impreuna. Daca promiti ca-l duci tu pe Edan la fotbal… Marea mea iubire a fost Victor Piturca. Am facut un copil cu el. Eu imi doresc inca un copil, o fetita, cu ochii albastri”, a spus si Vica Blochina.