BOTOŞANI. O asistentă medicală a fost găsită moartă în casă

O asistentă din cadrul celei mai mari unităţi sanitare din judeţul Botoşani a fost găsită fără suflare în propria casă după ce, timp de 24 de ore, nimeni nu a dat de ea.

29 mart. 2017, 11:40
BOTOŞANI. O asistentă medicală a fost găsită moartă în casă

Descoperirea macabră a fost făcută de pompierii botoşăneni, chemaţi prin intermediul serviciului 112 la locuinţa femeii de către sora acesteia. M.R., de 47 de ani, locuia singură, într-o garsonieră aflată la utimul etaj al unui bloc de pe Aleea Colonel Tomoroveanu, iar sora acesteia a decis să apeleze la ajutorul pompierilor după ce femeia nu a răspuns nici la telefon, nici la uşă, iar cu o seară înainte nu se prezentase la muncă, la Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean, scrie monitorulbt.ro.

Citeşte şi Sinucidere în judeţul Satu Mare. Un adolescent de doar 14 ani s-a spânzurat în podul şurii

La faţa locului au ajuns trei echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi un echipaj cu medic de la Ambulanţă. Pompierii s-au urcat pe o scară până la unul dintre geamurile locuinţei aflate la etajul trei, l-au spart şi au intrat în casă. Femeia a fost găsită fără suflare în baie. „Din păcate nu am mai putut decât să constatăm decesul, care survenise cu mai multe ore în urmă”, a precizat Cătălina Duhaniuc, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Citeşte şi Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc, la Cluj Napoca

Potrivit apropiaţilor şi foştilor colegi, asistenta era apreciată pentru activitatea la locul de muncă, însă în ultima perioadă era deprimată din cauza unor probleme în familie, dar şi a unui conflict cu unul dintre medici. De altfel, femeia fusese o perioadă în concediu medical, iar luni seară urma să revină la serviciu.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat de către Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, iar poliţia a demarat o anchetă, una dintre variantele luate în calcul fiind cea a sinuciderii.