Bourceanu s-a dus la Messi să-i ceară tricoul. Vezi cui i l-a dat argentinianul

Cel mai vânat tricou după amicalul România - Argentina a fost cel al lui Lionel Messi. Alexandru Bourceanu a fost primul care s-a dus la starul Barcelonei să-i ceară să facă schimb de tricouri, însă mijlocaşul nostru s-a retras ruşinat.

05 mart. 2014, 21:34
Bourceanu s-a dus la Messi să-i ceară tricoul. Vezi cui i l-a dat argentinianul

Primera Division oferă fotbaliştilor nu doar salarii mari şi notorietate, ci şi alte mici bucurii. Spre exemplu, Gabriel Torje a reuşit să-i ia faţa colegului său de naţională, Alexandru Bourceanu, şi a făcut schimb de tricouri cu Lionel Messi, la finalul partidei România – Argentina (scor 0-0), jucată miercuri seara pe Arena Naţională.

Citeşte şi ROMANIA-ARGENTINA 0-0. Piţurcă, prima reacţie despre schimbarea sa

Alexandru Bourceanu a fost primul care s-a îndreptat spre Messi pentru schimbul de tricouri, însă mijlocaşul lui Trabzonspor s-a retras sfios, cu un zâmbet forţat, în urma refuzului. În schimb a existat un norocos printre tricolori, Gabriel Torje, jucătorul lui Espanol Barcelona.

Citeşte şi ROMÂNIA – ARGENTINA LIVE. Lui Messi i s-a făcut rău pe gazon FOTO

Acest schimb s-a petrecut la doar două zile după ce Torje spusese într-o conferinţă de presă că Messi nu face schimb de tricouri la finalul meciurilor, motivând de fiecare dată că îl are promis.

Totuşi, Bourceanu nu pleacă acasă cu mâna goală, el făcând în cele din urmă schimb de tricouri cu un alt jucător al Barcelonei, Javier Mascherano.

Citeşte şi ROMÂNIA – ARGENTINA 0-0. Egalii lui Messi pe tabelă, ameţiţi de sud-americani pe teren