Bran, după demisie: „Să fi schimbat măcar perdelele palatului/ m-aş fi numit, prin decret, dama cu perdele”

Tatiana Niculescu Bran, fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis,  a scris pe pagina sa de Facebook că experienţa sa în administraţia prezidenţială a predispus-o la poezie şi a postat un ”poem” în vers alb.

26 apr. 2015, 10:13
Bran, după demisie: „Să fi schimbat măcar perdelele palatului/ m-aş fi numit, prin decret, dama cu perdele”

„să fi schimbat măcar perdelele palatului /m-aş fi numit, prin decret, dama cu perdele/să fi scos măcar covoarele în ploaie/ reforma instituţiilor era gata /of, să fi renovat cantina la timp /alta, cu totul alta era viaţa”, a postat Tatiana Niculescu Bran.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial Tatiana Niculescu Bran, după ce aceasta a anunţat, marţi, că s-a retras din funcţia de purtător de cuvânt al şefului statului.

KLAUS IOHANNIS a eliberat-o pe Tatiana Niculescu Bran din funcţia de consilier prezidenţial

„Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din funcția de purtător de cuvânt, de comun acord cu președintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 — aprilie 2015 colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o”, arată Tatiana Niculescu Bran, într-o declarație publicată de Administrația Prezidențială.

Ea a afirmat că va susține în continuare proiectul de țară al lui Klaus Iohannis, indiferent de raporturile sale profesionale cu Administrația Prezidențială.

Tatiana Niculescu Bran a fost numită în funcție pe 22 decembrie 2014, în prima zi a mandatului prezidențial al lui Klaus Iohannis.

Tatiana Niculescu Bran şi-a dat demisia: „E greu să fii purtătorul de cuvânt al unui Sfinx”