Descoperire MACABRĂ la Braşov. Doi soţi, găsiţi morţi în grădină. Poliţia a deschis dosar penal

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliţie Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă în cazul cuplului găsit decedat în grădină, azi-dimineaţă, în localitatea Bucium din judeţul Braşov.

10 iun. 2019, 11:07
Descoperire MACABRĂ la Braşov. Doi soţi, găsiţi morţi în grădină. Poliţia a deschis dosar penal

O femeie de 70 de ani și soțul ei, în vârstă de 72 de ani, au fost găsiți morți în grădina casei din Bucium, județul Brașov. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și încearcă să stabilească modul în care au murit cei doi. Potrivit Poliției Brașov, cei doi soți au fost găsiți morți în grădină și se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

„Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că două persoane, soț și soţie, în vârstă de 72 ani, respectiv 70 ani, din localitatea Bucium, judeţul Braşov, au fost găsite decedate în grădina imobilului unde locuiesc. Cadavrele au fost ridicate și transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan, potrivit mytex.ro.