BRAVO AI STIL 2017: Eliminare-surpriză la gala de sâmbătă, 14 octombrie. Ce se întâmplă de luni cu show-ul Kanal D

BRAVO AI STIL 2017: Anca, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, ii va surprinde pe juratii emisiunii “Bravo, ai stil!” cu un outfit impresionant in seara de Gala difuzata in aceasta seara, la ora 22:00, la Kanal D!

14 oct. 2017, 16:54
BRAVO AI STIL 2017: Eliminare-surpriză la gala de sâmbătă, 14 octombrie. Ce se întâmplă de luni cu show-ul Kanal D

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE 14 octombrie 2017. Gala „Bravo, ai stil!” de sâmbătă, 14 octombrie 2017, s-a terminat cu emoții foarte mari pentru că o concurentă a fost eliminată.

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE 14 octombrie 2017. Protejatele serii au fost Anca, Beatrice, Emiliana și Iuliana. Tema BOLLYWOOD le-a dat mari bătăi de cap concurentelor, dar unele dintre ele au reușit să surprindă plăcut juriul.

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE 14 octombrie 2017. În cele din urmă, sâmbătă, 14 noiembrie, la gala „Bravo, ai stil!”, la duel, au intrat Ramona și Naba. Acestea au venit în fața juraților pentru a afla care dintre ele va părăsi competiția.

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE 14 octombrie 2017. Pe locul trei s-a aflat, în topul preferințelor telespectatorilor, Alina, cu 17,3%. Pe locul doi s-a clasat Naba, iar pe primul loc s-a situat Ramona. Așadar, spre surprinderea tuturor, Naba a fost concurenta care a părăsit competiția „Bravo, ai stil!”.

BRAVO, AI STIL! ELIMINARE 14 octombrie 2017. „Nu există o mai mare întorsătură ca la „Bravo, ai stil!”. Când v-am zis că acesta este un reality show în care se întâmplă lucruri… nu că neașteptate… ci exact ca în viață! ȘOC, ȘOC, ȘOC. Nu mă așteptam”, a spus Raluca Bădulescu după ce a aflat că Naba a plecat din concurs.


BRAVO AI STIL 2017: In concordanta cu tematica acestei editii, „Bollywood”, fata explica si povestea care ii sustine tinuta vestimentara.

„Dupa ce am castigat Bravo, ai stil! m-am mutat in India si mi-am gasit calea; m-am hotarat sa devin actrita la Bollywood”, spune concurenta.

Imediat, povestea Ancai este intrerupta de curiozitatile Iuliei Albu: „Dar inainte de Bravo, ai stil! ai facut ceva relevant? Asa, interesant, in aceasta zona, a Indiei?”.

Anca incepe sa insire diplomele, atestarile, certificarile si calificarile obtinute de-a lungul anilor, atat in tara cat si in strainatate.

„Da, am fost in Thailanda, sunt trainer de meditatie. Am locuit in temple budiste si am fost invatata sa conduc meditatii chiar de catre calugarii budisti. Am fost in Thailanda, Indonezia, Malaezia, Sri Lanka, Burma. Am patru masterate si am locuit in patru tari pana acum. Am agentia mea digitala. Sunt si antrenor certificat. Ma dau cu placa, fac si snowboarding, pool dancing. Ce sa spun, vrei sa mai continui?”, ii replica mandra Anca.

 

Noi concurente la show-ul ¨Bravo, ai stil¨, de săptămâna viitoare

Incepand de luni, 16 octombrie, fanilor “Bravo, ai stil!” li se va pregati o surpriza din partea producatorilor emisiunii intrucat lupta pentru titlul de “Cea mai stilata femeie din Romania” se incinge, iar confruntarea intre concurente atinge un alt nivel.

In fiecare editie a show-ului “Bravo, ai stil!”, juratii vor avea sub ochi un nou val de concurente, gata sa isi puna amprenta si sa intre in competitie cu drepturi depline, daca vor primi verdict favorabil din partea acestora.

 

Cum arata noile candidate la titlu, de ce vor fi in stare acestea sa faca pentru a obtine un loc in competitie si cine va reusi sa treaca peste etapele eliminatorii si sa cucereasca juratii, veti putea afla urmarind show-ul “Bravo, ai stil!”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30, si in fiecare sambata, incepand cu ora 22:00, numai la Kanal D!