„BRAVO, AI STIL!” 2017: Iulia Albu, ŞOCATĂ de plecarea unei concurente

"BRAVO, AI STIL!" 2017:  Sâmbătă, in Gala „Bravo, ai stil!”,  SITUATIE fara precedent. Nici in primul sezon si si nici in cel de-al doilea nu s-a intamplat ASTA! Iulia Albu, SOCATA de plecarea unei concurente: „Sincer, eu o vedeam printre CASTIGATOARELE acestui concurs!”Ce dezvaluiri face Laura despre o competitioare: „Are numai note de 4 si 6 la capacitate!”

08 apr. 2017, 15:14
„BRAVO, AI STIL!” 2017: Iulia Albu, ŞOCATĂ de plecarea unei concurente

„BRAVO, AI STIL!” 2017: Silvia părăseşte competiţia, după două runde de jurizare în care a fost la egalitate cu Petronela.

„BRAVO, AI STIL!” 2017: Laura a purtat un bomber din panza de sac, detaliu care i-a facut pe jurati sa o felicite pentru prima data: „Recunosc ca ai reusit ceva. Imi place pana si clutch-ul kitsch-ios!”/ „Trebuie sa scriu undeva asta!”

Denisa, luata peste picior de Laura: „Nu ai picioare pentru a purta astfel de pantaloni!” Raluca Badulescu s-a dat cu capul de masa cand i-a vazut colierul si vesteica concurentei! Iulia Albu a inceput sa rada! Nu inteleg pietrele alea de rau…”

Marisa a plecat in mall la o sesiune de shopping, insa nu oricum, ci imbracata cu stil, asa cum ii sta bine unei concurente „Bravo, ai stil!”

Marisa a plecat in cautare de tinute noi si daca nu la mall, atunci unde? Insa, concurenta „Bravo, ai stil!” a vrut sa se asigure ca atrage toate privirile dupa ea si a si-a pus cei mai mulati jeans pe fund. Cu o tinuta lejera, insa structurata, Marisa a facut ravagii in centrul comercial datorita posteriorului din dotare cu care i-a zapacit si pe juratii „Bravo, ai stil!”

Raluca Badulescu si Ilinca Vandici i-au pus mana pe fund sa vada daca este natural, ata de bombat si ferm il are, insa Marisa nu s-a oprit aici! Si-a tras cea mai SENZUALA pereche de jeans, subliniidu-i posteriorul intr-un mare fel. IMAGINI INTERZISE cardiacilor!