BRAVO AI STIL 2017: O concurentă este făcută PRAF de juriu la gala de sâmbătă, 29 aprilie. Cine este eliminată

BRAVO AI STIL 2017, gala din 29 aprilie: Maurice Munteanu, mai dur ca niciodata cu una dintre concurentele de la “Bravo, ai stil!” „Daca ai avea bun simt si ai realiza…”

29 apr. 2017, 09:03

BRAVO AI STIL 2017, gala din 29 aprilie UPDATE: Ioana a fost eliminată din competiţie”

BRAVO AI STIL 2017, gala din 29 aprilie: In Gala din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil!”, cei prezenti in platou sunt socati de reactia si duritatea lui Maurice Munteanu atunci cand isi exprima parerea cu privire la faptul ca Petronela isi doreste o cariera in televiziune.

Argumentat, juratul ii explica transant fetei: „Ma enerveaza foarte tare faptul ca repeti in fiecare editie ca iti doresti o cariera in televiziune. Ma irita foarte tare faptul ca iti spun ca ma deranjeaza ca faci foarte multe greseli flagrante pentru varsta pe care o ai (…). Daca ai avea bun simt si ai realiza ca nu poti vorbi limba romana, ti-ai dori o cariera in alta parte, unde limba romana nu devine un instrument de baza”.

Imediat, Iulia Albu sare in apararea Petronelei si se declara socata de reactia colegului ei de platou. “Sincera sa fiu, m-a surprins reactia lui Maurice pentru ca nu-l vedeam un tip atat de vulcanic. Pana la urma este normal ca oricine sa se inscrie in acest concurs, sa isi doreasca sa se perfectioneze si sa-si doreasca marele premiu. Cred ca a fost prea dur cu Petronela, chiar daca in sinea mea ii dau dreptate in proportie de 80 la suta”, spune Iulia Albu.