„BRAVO, AI STIL 2017”: Secretul din gala de sâmbătă. La nunta cui va cânta Adi Minune

"BRAVO, AI STIL 2017": Desi nu regulamentul competitiei nu le interzice concurentelor sa foloseasca ajutorul unui stilist vestimentar profesionist, multe aleg sa ascunda acest lucru.

07 oct. 2017, 15:56
„BRAVO, AI STIL 2017”: Secretul din gala de sâmbătă. La nunta cui va cânta Adi Minune

„BRAVO, AI STIL 2017”: Vineri, Beatrice a postat pe Instagram un clip in care apare alaturi de un tanar care activeaza in domeniul modei iar cei doi pareau a colinda magazinele de pe o strada comerciala din Capitala, in apropierea Centrului Vechi.

Pe retelele de socializare tanarul se recomanda ca „Alexander Dime” si sustine ca este fashion designer. Sa fie el secretul din spatele succesului lui Beatrice?

Ilinca Vandici numara zilele pana cand va imbraca rochia de mireasa, dar si pana cand isi va boteza baietelul in varsta de cateva luni. Indragita prezentatoare tv isi pregateste acest eveniment important din viata ei si a sotului Andrei Neacsu inca de anul trecut.

Prezentatoarea „Bravo, ai stil!” a fost prezenta marti seara, la Media Music Awards, unde a inmanat un premiu alaturi de colegii ei jurati. Chiar inainte de a urca pe scena, Ilinca ne-a acordat un interviu in exclusivitate in care ne-a dezvaluit cum va fi nunta ei si botezul micutului Zian-Ioan de la jumatatea acestei luni.

Ilinca a recunoscut ca are emotii ingrozitoare si spera ca toti cei peste 500 de invitati sa se simta bine, sa se distreze si sa plece cu amintiri frumoase de la petrecere. Ca sa impace pe toata lumea, Ilinca si sotul ei au ales un meniu diversificat, iar muzica va fi de toate genurile, inclusiv manele!

„Am foarte mari emotii. Sper din suflet sa iasa un eveniment frumos pentru ca l-am organizat cu toata dragostea din lume.

In momentul de fata (‘botezul’, n.r.) cred ca e mai important decat cununia noastra pentru ca il iubesc atat de mult si-mi revars toate sentimentele bune asupra lui incat el este in momentul de fata pionul principal in viata mea. Cu siguranta, va fi un moment extrem de emotionant, o sa plang mai mult ca sigur”,a marturisit Ilinca.