BRAVO AI STIL 2019. Daniel Buzdugan, noul jurat al emisiunii

Mihai Buzdugan se alătură echipei "Bravo ai stil!". Vedeta va face parte din juriu, pe umerii lui fiind soarta concurentelor care aspiră la titlul de Cea mai stilată femeie din România.

05 feb. 2019, 13:00
BRAVO AI STIL 2019. Daniel Buzdugan, noul jurat al emisiunii

Actor, realizator de radio și televiziune, Daniel Buzdugan oferă o surpriză de zile mari, chiar în debutul ediției de miercuri seară. Cu cântec și cu voie bună, pe acorduri de muzică elena, acesta pășește plin de entuziasm în platoul emisiunii, oferind o reprezentație de dans grecesc, alături de Ilinca Vandici.

„Mă simt foarte bine cu cei trei jurați, niște specialișți în styling. Mă simt ca un băiat venit de la o echipa din divizia a treia care are șansă să stea lângă oamenii care fac legea în modă. Nu mă pricep la modă, dar când mă uit la unele dintre concurente, prind curaj. Voi fi la „Bravo, ai stil!”, voi fi ca o persoană care se uită la acest show din față televizorului. Comentariile în ceea ce privește ținutele vestimentare vor fi ca și cum aș vorbi cu prietenii mei cu care urmăresc emisiunea. Pentru mine a fost o onoare să fiu la „Bravo, ai stil!”. Nu de puține ori m-am întrebat oare cum ar fi să fac parte din acest show, să am un rol, așa că visul mi s-a împlinit. Știți cum se spune, ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să ti se întâmple. A fost o experiență minunată și aș repeta-o oricând”, – a transmis Daniel Buzdugan, potrivit unica.ro.