BRAVO AI STIL ALL STARS 21 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Nimeni nu se aştepta la această eliminare, tensiune maximă

BRAVO AI STIL ALL STARS 21 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D. O editie incendiara “Bravo, ai stil! All Stars” incepe astazi, de la 23:15, la Gala cu tematica “Latino Party”. Cele opt concurente ramase in competitie sunt gata sa-si apere locul in concurs, in aceasta seara de Gala care va fi eliminatorie.  

21 apr. 2018, 14:41
BRAVO AI STIL ALL STARS 21 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Nimeni nu se aştepta la această eliminare, tensiune maximă

BRAVO AI STIL ALL STARS 21 APRILIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D. O seara plina de suspans si neprevazut, asa s-a definit seara de astazi in care a avut loc de Gala “Latino Party”.

Dupa prestatia concurentelor pe scena “Bravo, ai stil! All Stars”, din cadrul Galei “Latino Party”, a venit randul nominalizarilor, aceasta editie fiind una eliminatorie. 
 
In urma punctajului obtinut din partea juratilor si, in urma departajarii care a avut loc intre primele doua concurente situate pe primul loc, Denisa si Marisa, cea de-a doua a reusit sa treaca in fruntea clasamentului, acumuland 21 de puncte. La un punct diferenta s-a situat Denisa, cu 20 de puncte, si Iuliana a acumulat 16 puncte. Marisa este cea care va ocupa fotoliul imunitatii, devenind protejata, pe intreg parcursul saptamanii viitoare, dar si in urmatoarea Gala.
 
Ultima clasata, in urma jurizarii este Otilia, iar concurenta care va avea cele mai multe propuneri pentru eliminare, venite din partea colegelor de competitie, este Larisa.
 
Cea care castiga lupta eliminarilor este Otilia, telespectatorii acordandu-i 1,59% din voturi, iar Larisa este concurenta care va parasi competitia “Bravo, ai stil! All Stars”, obtinand 1,54% din voturile telespectatorilor.
Cea mai votata si mai iubita concurenta, in aceasta saptamana, de la “Bravo, ai stil! All Stars”, este Silvia, cu 29,8%, punctaj obtinut in urma voturilor telespectatorilor.


BRAVO AI STIL ALL STARS 21 APRILIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D. Sâmbătă, 21 aprilie, are loc GALA ELIMINATORIE „LATINO PARTY!” Bravo, ai stil! All stars. După această ediție, o concurentă va pleca acasă.

BRAVO AI STIL ALL STARS 21 APRILIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D.

Elegante, pline de entuzism si gata sa lupte pentru a le demonstra juratilor si publicului ca sunt cele mai bune, concurentele dau startul competitiei stilului la Gala “Latino Party”.

“Cea mai spectaculoasa aparitie de pana acum, cu stil! Ai dansat … (…) Tinuta este spectaculoasa, se vede ca ai muncit, ca este stilizata, n-ai venit cu o rochita cu volanase penibila! Ai venit bine! Bravo!”, este comentariul lui Catalin Botezatu adresat unei concurente, singura care va obtine calificative maxime din partea juratilor. 

Gala Latino Party va fi una plina de muzica, dans, aparitii spectaculoase si efervescenta, din care nu vor lipsi momentele tensionate datorate competitiei acerbe dintre concurente, parte din ele fiind nemultumite de calificativele primite. La finalul competitiei, pe baza punctajului obtinut in Gala, concurentele vor face nominalizarile pentru eliminare.

BRAVO AI STIL ALL STARS 21 APRILIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D. Gala eliminatorie „LATINO PARTY!” va fi difuzată sâmbătă, 21 aprilie, dar cum bine știți, ediția a fost deja filmată. Pe mai multe grupuri de Facebook administrate de fanele Bravo, ai stil! All stars au fost date publicității variantele de eliminare. Unele telespectatoare spun că Marisa va părăsi Bravo, ai stil! All stars sâmbătă, 21 aprilie, iar altele susțin că Larisa este cea pe care nu o vom mai vedea în competiție. ‘

BRAVO AI STIL ALL STARS 21 APRILIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D. Rămâne de văzut cine are dreptate și cine va fi eliminată în gala „LATINO PARTY!”.

BRAVO AI STIL ALL STARS 21 APRILIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D. Amintim că sâmbătă, 31 martie 2018, în gala Jungle Glam la Bravo, ai stil! All Stars, Emiliana a părăsit competiția de la Kanal D.