BRAVO AI STIL ALL STARS. Cătălin Botezatu a răbufnit în direct: „Suntem penibili!” Ce l-a scos din sărite

Au existat tensiuni în gala “Bravo, ai stil! All Stars” de sâmbătă, 14 aprilie.

RomaniaTV.net
15 apr. 2018, 07:21
BRAVO AI STIL ALL STARS. Cătălin Botezatu a răbufnit în direct: „Suntem penibili!” Ce l-a scos din sărite

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”. Sâmbătă seară, concurentele au intrat în lumea minunată a filmului muzical prin intermediul ținutelor și al momentelor artistice, însă unele dintre acestea nu au respectat tema Galei.

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”. De data aceasta, Marisa nu a reușit să impresioneze jurații, excepție făcând Iulia Albu care i-a oferit 5, nota maxima. „Las-o încolo de treabă” a fost replica Ralucăi Bădulescu la auzul notei. „Mi-a plăcut mult momentul. Sunt invidioși (n.r. referindu-se la ceilalți jurați)”, a zis Iulia Albu.

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”. „Tu poți foarte mult. (…) Noi suntem penibili acum. Avem temă astăzi. Nu ai respectat niciun fel de temă! Nu e în regulă. Mă cerți de un sfert de oră, pe timpul altor concurente”, i-a spus Cătălin Botezatu.

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 14 aprilie 2018. „O să fac o chestie pe care n-am mai făcut-o. Îți dădusem doi, dar ți-am scăzut un punct”, i-a spus Raluca Bădulescu. „Nu ai respectat tema nici măcar doi la sută”, i-a zis și Maurice Munteanu. 

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 14 aprilie 2018. De asemenea, Raluca Bădulescu a spus, în cadrul Galei, că tuturor concurentelor „li s-a urcat la cap într-un hal fără de hal. Ați ajuns să ne certați. Să știți că eu, personal, nu vă văd bine”.

Catalin Botezatu:”Cred ca este cel mai bun moment pe care l-am vazut in aceasta seara, am glumit”

„Iuliana, ai fost prea intepenita pe scena”, i-a reprosat Raluca Badulescu. Tinuta si momentul Iulianei au fost apreciate de catre toti juratii, reusind performanta de a obtine note maxime.

Revoltate de decizia juratilor, celelalte concurente au protestat voalat spunand ca atat momentul cat si tinuta sunt reproduse fidel de catre Iuliana, neincercand nicio reinterpretare.Cu toate acestea, Iuliana a fost singura concurenta care a luat cinci pe linie din partea juratilor chiar daca Raluca i-a atras atentia ca ar fi trebuit sa fie mai dinamica pe scena, in timpul momentului.

Misterul rochiei Alinei:Ce ascunde ea si de ce Catalin Botezatu a alergat-o pe concurenta prin platou?

Alina a vrut sa il impresioneze pe Catalin Botezatu purtand o creatie de-a lui in aceasta Gala.

Desi a mizat pe o creatie Catalin Botezatu, iar designerul ar fi putut fi impresionat, iata ca lucrurile nu s-au intamplat intocmai spre surprinderea Alinei. Momentul a fost unul slabut din perspectiva juratilor, iar designerul a marturisit ca aceea nu este o creatie de-a lui si o copie, spunand si povestea piesei vestimentare.

Cu toate acestea, Alina sustine ca rochia este una autentica si Catalin Botezatu stie acest lucru. Notele acordate concurentei au fost destul de mici pe masura momentului si a outfitului care nu prea o avantaja, lungimea rochiei nefiind una potrivita pentru inaltimea Alinei