BRAVO AI STIL ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D: Surpriză mare, ce concurentă este eliminată de Dragobete, la SuperStar

BRAVO AI STIL ALL STARS, 24 FEBRUARIE 2018: De Dragobete avem parte de o editie incendiara de gala a emisiunii „Bravo ai Stil. All Stars”. Dupa ce doua saptamani la rand nu am vut nicio eliminare, pe 24 februarie ar trebui ca una dintre concurentele „Bravo ai Stil”, cu cea mai slaba prestatie, sa plece acasa. Aflam dupa miezul noptii cine este concurenta eliminata in editia cu tema SuperStar a show-ului „Bravo ai Stil”.

RomaniaTV.net
24 feb. 2018, 17:21
BRAVO AI STIL ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D: Surpriză mare, ce concurentă este eliminată de Dragobete, la SuperStar

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018.  Andreea a părăsit competiția. „Evolutia ta nu a fost spectaculoasa, insa nici de lasat asa la o parte”, i-a spus Catalin Botezatu Andreei.

Andreea nu i-a lesinat pe jurati nici prin costumatie, nici prin moment, insa au apreciat efortul ei si mai ales ca exista o asemanare intre ea si Cher prin costumatie. Dar Maurice Munteanu nu prea a fost de acord cu salopeta concurentei, nici cu parul si nici cu tulle-ul din partea de sus.

„M-as fi asteptat la ceva mai mult dela tine pentru ca Cher este o artista inegalabila. Din perspectiva tinutei, nu ti-a iesit. E un costum iconic cel pe care l-a avut ea”, i-a spus Raluca Badulescu concurentei.

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018.  Iuliana e pe locul întâi în voturile telespectatorilor. 

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018.  Andreea a fost nominalizată majoritar de fete. 

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 24 februarie 2018Beatrice a fost Liza Minelli în gala SUPERSTAR. Ea i-a impresionat pe jurați. 

Raluca a spus că „Beatrice devine din ce în ce mai bună, rupe, e din ce în ce mai bună. Vine din spate cu avânt”.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 24 februarie 2018. Iulia Albu crede că Beatrice și-a luat stilist. Concurenta afirmă că acest lucru nu este adevărat și argumentează că în gală nu-și folosește lucrurile din șifonier, ci își creează ținutele singură special pentru gale.  

„Tu poți câștiga această competiție” i-a spus Iulia, precizând că se poate întâmpla acest lucru dacă ținuta și numărul din gala SUPERSTAR sunt gândite și create de ea.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 24 februarie 2018. Beatrice a fost concurentă în sezonul anterior „Bravo, ai stil”. 

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018. Concurenta ELIMINATĂ în gala SUPERSTAR Pe ultimul lor s-a clasat Alina, cu doar 9 puncte. Emiliana a primit trei puncte de la băieți, ceea ce a făcut-o să câștige imunitatea. 

„BRAVO, AI STIL! ALL 

BRAVO AI STIL ALL STARS, 24 FEBRUARIE 2018: Amintim ca in editia de gala „Bravo ai Stil„ nu a fost nicio eliminare, pentru ca juratul Catalin Botezatu nu a putut fi prezent la masa juriului. Asa se face ca o concurenta a scapat de la eliminare pentru o saptamana, sa vedem ce va fi in editia de astazi. Oricum, concurentele „Bravo ai Stil” vor avea de abordat o tematica stufoasa si deloc usoara: SuperStar.

BRAVO AI STIL ALL STARS

GALA BRAVO AI STIL ALL STARS 24 FEBRUARIE 2018: Intre timp, aflam ca Iuliana, castigatoarea celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!” simte din plin presiunea competitiei.  Intr-unul dintre mesajele recente postate pe contul ei de Instagram Iuliana pare rapusa de stres si simte nevoia sa le explice tuturor prin ce trece.

Concurenta de la „Bravo ai Stil” a marturisit ca a fost deranjata de unele lucruri care s-au spus despre ea si a incercat sa isi explice iesirile nervoase din ultimele zile.

Iata mesajul Iulianei:

„Sunt o fata dulce din…Dulcesti. Acolo m-am nascut si sunt mandra de asta. Eu nu am uitat de unde am plecat si nu ii apreciez pe cei care o fac. Sunt asa cum ma prezint, sunt educata.

„In rest, usor usor ma formez si ma definesc ca femeie, si da, cateodata si rabdarea mea are o limita si rabufnesc… dar cu bun simt. Lucru ce lipseste cu desavarsire la unii. Faptul ca vin din provincie nu ma face sa fiu mai prejos… si nu e corect, frumos si nici civilizat sa se aduca acest lucru in discutie.

„Mimoza”? Nu. Am si eu o anumita tipologie de caracter si asta-mi e personalitatea. „Victimizare”? Nu. Inca de la inceput s-a pus o presiune foarte mare pe mine…din toate partile. Si asta se vede clar la Tv. Este normal sa ma apar atunci cand este cazul si este normal sa ma doara pentru ca nu sunt de piatra. Chiar m am saturat de atata aroganta.

Cu totii avem suisuri si coborasuri. Cand sunt in vale, doar voi ma ajutati mereu sa urc in varf.

„Va multumesc pentru toata sustinerea si va iubesc! As vrea sa fiu caracatita si sa am 8 telefoane….ca sa va raspund la toate mesajele. Imi pare rau ca nu reusesc.. Nu uitati sa ma votati accesand link ul din bio pentru ca doar cu ajutorul vostru ma pot mentine pe primul loc”, a scris Iuliana pe contul ei de Instagram.