BRAVO AI STIL ALL STARS 2018. Silvia, scandal monstru cu Andreea şi Iuliana la BRAVO AI STIL ALL STARS

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018. Silvia, câştigătoarea primului sezon al emisiunii BRAVO AI STIL, a revenit în forţă. Cunsocută pentru temperamentul ei vulcanic, vedeta s-a luat deja la harţă cu Andreea şi Iuliana în ediţia de colecţie BRAVO AI STIL ALL STARS 2018.

23 ian. 2018, 19:35
BRAVO AI STIL ALL STARS 2018. Silvia, scandal monstru cu Andreea şi Iuliana la BRAVO AI STIL ALL STARS

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018. Silvia s-a certat cu Andreea si Iuliana. Prima castigatoare a emisiunii BRAVO AI STIL sustine ca are informatii ca anumite concurente apeleaza la sfaturile unor stilisti, desi regulamentul show-ului interzice asta.

BRAVO AI STIL ALL STARS. S-au schimbat regulile: cum îţi pot vota fanii preferatele

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018. Silvia s-a luat la cearta cu Andreea, care i-a reprosat ca este rautacioasa si ar trebui sa vina cu dovezi atunci cand face acuzatii. „Mi s-a parut ca a fost rautacioasa. I-am spus si ei ca a fost rea”, a spus bruneta Andreea. „De ce sunt dura daca spun un adevar? De ce ziceti ca sunt rea?”, a intrebat Silvia. „Terorizezi o fetita de 19 ani”, a explicat Andreea. Iuliana a dat si ea un raspuns: „Nu sunt lasa, sunt aici, eu una ii recomand sa nu mai fie atat de rea. E problema ei cum alege sa fie, i-am zis si ieri”.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018 a dat startul competiţiei cu cele mai valoroase concurente din sezoanele precedente. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Iulia Albu vor fi cu ochii pe cele 11 candidate la titlul de „Cea mai stilată femeie din România” şi marele premiu de 100.000 de lei.

BRAVO AI STIL 2018. Cine sunt concurentele sezonului All Stars şi care sunt schimbările show-ului

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018. Competiţia este cu atât mai interensantă cu cât câştigătoarele primelor trei sezoane BRAVO AI STIL, Silvia, Marisa şi Iuliana, au început lupta pentru reconfirmarea valorii lor stilistice şi pentru a-şi pune pe cap, încă o dată, coroana învingătoarei. Puteţi urmări de luni până vineri, de la ora 16:30, cum se vor descurca cele 11 concurente de la BRAVO AI STIL ALL STARS 2018.