BRAVO AI STIL. Jurat nou la „Bravo, ai stil!”. Surpriză uriaşă în show-ul de fashion de la Kanal D

BRAVO AI STIL. Anda Adam, una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania, li se alatura celor trei jurati ai emisiunii în cea de-a treia saptamana a celui mai iubit show de fashion din Romania, "Bravo, ai stil!", difuzat de miercuri pana sambata, de la ora 23:00, la Kanal D.

11 ian. 2019, 15:12
BRAVO AI STIL. Jurat nou la „Bravo, ai stil!”. Surpriză uriaşă în show-ul de fashion de la Kanal D

BRAVO AI STIL. Anda Adam va avea drepturi depline de jurat in cele patru editii si va acorda puncte, in functie de cat de bine vor reusi cele 10 concurente sa o impresioneze din punct de vedere stilistic.

Anda Adam, GOALĂ! Imaginea demnă de filmele XXX cu care i-a înnebunit pe bărbaţi FOTO

BRAVO AI STIL. Anda Adam este una dintre cele mai titrate artiste din Romania, lansand de-a lungul anilor hituri celebre care ocupa primele locuri in topurile muzicale. Cu un stil vestimentar inconfundabil, extravagant, care nu poate trece neobservat, Anda Adam este una dintre cele mai bune voci feminine din tara. De saptamana viitoare, in cele patru zile in care se va afla la masa juratilor de la „Bravo, ai stil!”, fanii emisiunii o pot urmari pe frumoasa vedeta si in aceasta postura, aceea de a comenta si juriza vestimentatiile concurentelor care aspira la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

BRAVO AI STIL. „Imi place foarte tare aceasta postura, am niste colegi foarte faini. As vrea sa fiu mai des jurat la „Bravo, ai stil”, imi pot exprima parerea, mai ales in ceea ce priveste momentele artistice ale fetelor din Gala emisiunii”, a declarat Anda Adam despre cea mai noua experienta a ei, cea in calitatea de jurat al emisiunii BRAVO AI STIL.