Brazi de Crăciun, la preţ de nimic

Brazi de Crăciun, la preţ de nimic. Vânzătorii nu vor să rămână cu marfa, aşa că au scăzut preţul cu cateva zeci de lei. Cei care au lăsat pe ultima sută de metri împodobirea bradului profită din plin.

23 dec. 2017, 16:33
Brazi de Crăciun, la preţ de nimic

Pieţele sunt încă pline de brazi cu doar două zile înainte de Crăciun. Preţurile sunt mai accesibile comparativ cu anii trecuţi, spun oamenii, care se declară mulţumiţi.

Cei mai ieftini costă în jur de 60 de lei, un preţ considerat de oameni acceptabil, care spun că, în anii trecuţi, erau mult mai scumpi, potrivit unui reportaj Digi24. Totodată aceştia se declară încântaţi şi de raportul aspect-preţ. Unii dintre ei au remarcat o scădere semnificativă la preţ faţă de anul trecut, ceea ce le permite chiar să cumpere unul în plus şi să-l dăruiască celor dragi.

Mai sunt două zile până la Crăciun. Ca în fiecare an se vor găsi brazi în pieţe şi în ziua de 25 decembrie, când se aşteaptă ca preţurile să scadă semnificativ.

Vezi si: Circa 300.000 de turişti români pleacă în vacanţă de Crăciun şi Revelion. Vezi care sunt destinaţiile preferate