CM 2018. Brazilia pleacă acasă, Belgia e în semifinale. La Cupa Mondială au rămas numai echipe din Europa

CM 2018. Nici de această dată vreo echipă de pe alt continent nu va cuceri Cupa Mondială pe continentul european. Brazilia, ultima reprezentată a restului lumii rămasă în cursă, a fost eliminată de Belgia.

06 iul. 2018, 15:15
CM 2018. Brazilia pleacă acasă, Belgia e în semifinale. La Cupa Mondială au rămas numai echipe din Europa

CM 2018. Belgia a câştigat cu scorul de 2-1 şi s-a calificat în careul de aşi al Cupei Mondiale, unde va juca împotriva Franţei. Meciul se va disputa marţi, 10 iulie, la Sankt Petersburg.

Belgia-Brazilia a fost un meci spectaculos, cu multe acţiuni de poartă şi a cărui tabelă a fost dezgheţată încă din minutul 13, când Fernandinho şi-a trimis mingea în poarta proprie. Până la pauză Belgia a mai marcat o dată, iar Brazilia a replicat pe final, în minutul 77, însă a fost destul de puţin coerentă în faţa porţii.

Este pentru a doua oară după 1986 când Belgia ajunge în semifinalele Cupei Mondiale. Atunci, „diavolii” au pierdut cu 0-2 în faţa Argentinei lui Maradona, care avea să câştige trofeul.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90+6 Final de meci, Belgia-Brazilia 2-1!

Min. 90+4 Courtois scoate peste bară şutul lui Neymar, din 18 metri! Extraordinară parada portarului belgian!

Min. 81 Renato Augusto, liber în 16 metri, ratează o şansă imensă de a egala! Şutul său se duce puţin pe lângă bara din dreapta lui Courtois!

Min. 78 O nouă ocazie a Braziliei! Firmino primeşte o minge cu spatele la poartă, în 10 metri, se întoarce şi trage puţin peste poartă!

Min. 77 GOOOL Brazilia! Renato Augusto relansează finalul de meci! Coutinho a centrat, iar Renato Augusto a trimis cu capul precis, lângă bară, făcând inutil plonjonul lui Courtois! Brazilia-Belgia 1-2!

Min. 75 E rândul Braziliei să rateze pe contraatac! Douglas Costa se află la finalizare, dar şutul său este respins de Courtois!

Min. 71 Brazilia încearcă să reducă diferenţa, dar a începutu să se precipite în faţa careului advers. Douglas Costa trage de la 18 metri, dar nu-l poate învinge pe Courtois, care plonjează şi reţine.

Min. 62 BRAZILIA BELGIA Belgia e aproape de 3-0, la capătul unui contraatac similar celui de la golul 2! De această dată Eden Hazard a şutat în cross, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă!

Min. 55 BRAZILIA BELGIA Brazilia atacă în valuri. Gabriel Jesus pătrunde pe dreapta, dar îşi prelungeşte prea mult balonul şi nu reuşeşte decât să îkl împingă cu vârful bocancului, iar Courtois apără!

Min. 46 BRAZILIA BELGIA A reînceput sfertul Brazilia-Belgia. Selecţionerul Tite a mutat deja şi l-a introdus pe Firmino în locul lui Willian.

Min. 45 BRAZILIA BELGIA Pauză la Kazan, rezultat surpriză Belgia conduce Brazilia cu 2-0! Ne aşteaptă o repriză secundă foarte intensă!

Min. 42 BRAZILIA BELGIA Ocazie din nou pentru Belgia, la lovitura de colţ! Kompany reua cu călcâiul din 6 metri, Alisson reţine de lângă bară. Ar fi fost un gol de mare efect!

Min. 41 BRAZILIA BELGIA Lovitură liberă de la 20 de metri pentru Belgia, şutul lui De Bruyne este scos de sub bară de Allison!

Min. 37 BRAZILIA BELGIA Ocazie Brazilia, dar şutul lui Coutinho este respins de lângă bară! În acest mod Coutinho a marcat în primul meci, cu Elveţia, dar Courtois nu s-a lăsat păcălit.

Min. 36 BRAZILIA BELGIA Marcelo îl găseşte bine cu o centrare în interiorul careului pe Gabriel Jesus, dar lovitura de cap a acestuia trece pe lângă poartă.

Min. 32 BRAZILIA BELGIA GOOOL Belgia! Contraatac extraordinar al „diavolilor”, faza îl are în centru pe Lukaku, care a plecat cu mingea din careul propriu, i-a pasat balonul lui De Bruyne, iar acesta l-a executat pe Alisson de la marginea careului de 16 metri, cu un şut la colţul lung! Belgia – Brazilia 2-0!

Min 20 BRAZILIA BELGIA Șut Philippe Coutinho, pe jos, de la marginea careului, dar Thibaut Courtois reţine fără probleme.

Min. 14 BRAZILIA BELGIA GOOOL Belgia! La o lovitură de colţ fernandinho încearcă să respingă, dar nu face altceva decât să trimită balonul în propria poartă. Este, de fapt, un autogil! Brazilia-Belgia 0-1!

Min. 8 BRAZILIA BELGIA Bară Brazilia! Lovitură de colţ de pe stânga, iar Thiago Silva reia cu genunchiul, din 6 metri, în bara laterală! mare noroc pentru Belgia la această fază!

Min. 2 BRAZILIA BELGIA Kevin De Bruyne trage primul şut la poartă. El îlm depăşeşte uşor pe Fernandinho şi trage din 22 de metri, dar pe lângă poartă.

Belgia este neînvinsă în ultimele 23 de partide internaţionale, cu un bilanţ impresionant, 18 victorii şi 5 egaluri. Este cea mai bună serie din istoria acestei naţionale şi, totodată, cea mai bună dintre echipele rămase în cursă la CM 2018.

Min. 1 BRAZILIA BELGIA A început meciul de la Kazan, Brazilia a avut lovitura de start.

BRAZILIA BELGIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. Echipele de start în meciul BRAZILIA – BELGIA

BRAZILIA: Alisson – Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marcelo – Paulinho, Fernandinho – Willian, Coutinho, Neymar – Gabriel Jesus. Selecţioner: Adenor Leonardo Bacchi „Tite”.

BELGIA: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, Fellaini, Witsel, Chadli – De Bruyne, Lukaku, E. Hazard. Selecţioner: Roberto Martinez.

BRAZILIA BELGIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. „Va fi un meci frumos. Ambele echipe exceleaza la capitolul spectacol. Belgia are un lot foarte bun, dar si un antrenor de top. Intotdeauna i-am inclus in in lista cu favoritii la castigarea trofeului”, a spus Tite, selecţionerul „carioca”, despre meciul BRAZILIA – BELGIA.

BRAZILIA BELGIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. „Ştim de ce suntem capabili, dar Brazilia este favorită şi aste ne pune într-un rol diferit. Dar este un meci de vis pentru jucătorii noştri, s-au născut să joace asemenea meciuri. Fireşte vom încerca să câştigăm, dar nu se aşteaptă să reuşim şi asta este o diferenţă importantă”, a declarat Roberto Martinez, selecţionerul „dracilor roşii”, înainte de BRAZILIA BELGIA, meci din sferturile de finală ale CM 2018, care se joacă, vineri, la Kazan, de la ora 21:00, LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR.

BRAZILIA BELGIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. BRAZILIA şi BELGIA s-au înfruntat până acum de patru ori, sud-americanii ieşind victorioşi de trei ori, ultima oară în 2002, în „optimi” la Cupa Mondială. Europenii au câştigat primul duel, un amical din 1963, cu 5-1. BRAZILIA BELGIA, meci din sferturile de finală ale CM 2018, se joacă, vineri, la Kazan, de la ora 21:00, LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR.

BRAZILIA BELGIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. Câştigătoarea partidei BRAZILIA – BELGIA va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Franţa şi Uruguay. BRAZILIA BELGIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR.

BRAZILIA BELGIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. Echipele probabile la meciul BRAZILIA – BELGIA

BRAZILIA: Alisson – Fagner, Miranda, Thiago Silva, Marcelo – Fernandinho, Paulinho – Willian, Coutinho, Neymar – Gabriel Jesus. Selecţioner: Tite.

BELGIA: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel, Chadli – Mertens, Lukaku, Hazard. Selecţioner: Roberto Martinez.

BRAZILIA BELGIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. BRAZILIA BELGIA, meci din sferturile de finală ale CM 2018, se joacă, vineri, la Kazan, de la ora 21:00, LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. BRAZILIA a trecut în optimile de finală de Mexic (2-0), iar BELGIA a eliminat Japonia (3-2). TVR 1 şi TVR HD transmit, vineri, de la ora 21:00, BRAZILIA BELGIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO.