Brazilianul Ronaldinho a semnat cu un nou CLUB de FOTBAL

Fosta vedetă braziliană Ronaldinho a semnat vineri un contract de doi ani cu clubul mexican Queretaro.

06 sept. 2014, 12:19
Brazilianul Ronaldinho a semnat cu un nou CLUB de FOTBAL

În vârstă de 34 ani, Ronaldinho, câştigător al Cupei Mondiale în 2002 şi desemnat de două ori jucătorul mondial al anului, era fără angajament după plecarea, în luna iulie, de la Atletico Mineiro, potrivit Agerpres.

Citeşte şi ARTĂ sau MAGIE? Fază IMPOSIBILĂ făcută de Ronaldinho VIDEO

Am ales Mexicul pentru afecţiunea pe care am primit-o întotdeauna aici. Sunt foarte motivat pentru a reprezenta Queretaro”, a scris brazilianul pe Twitter.

Fostul jucător al cluburilor Paris Saint-Germain, FC Barcelona şi AC Milan, a indicat că va purta tricoul cu număr 49, cifra sa norocoasă. Ronaldinho a purtat de 97 de ori tricoul Selecao şi a marcat 33 goluri. El nu a fost selecţionat în echipa naţională pentru Mondialul brazilian.

Citeşte şi Ronaldinho şi-a dezvăluit noua IUBITĂ: Un fotomodel de 21 de ani, Miss Brazilia 2013

La club, el a câştigat Liga Campionilor cu Barca în 2006 şi Copa Libertadores cu Atletico Mineiro în 2013. De asemenea, a câştigat de două ori (2005 şi 2006) campionatul Spaniei cu Barcelona şi al Italiei cu AC Milan în 2011.

Semnătura lui Ronaldinho Gaucho este o operaţiune bună pentru Queretaro, un club care a fost exclus din Liga mexicană în sezonul trecut din cauza unui scandal de corupţie în care a fost implicat fostul său proprietar. Clubul a avut şi probleme cu plata jucătorilor.