Brigitte Sfăt a venit cu iubitul în emsiunea lui Măruţă după divorţul de Ilie Năstase: „Da, este mai mic cu şapte ani”

Brigitte Năstase a venit cu iubitul în emisiunea ”La Măruță”. Proaspăt  divorțată de Ilie Năstase, Brigitte a declarat că a dorit să poarte în continuare numele de Năstase, așa cum au procedat și alte femei din viața lui Ilie. Iubitul ei, Cornel Oana, este IT-ist, are 34 de ani, vine din Târgoviște și a mai fost căsătorit 8 ani de zile. Dar, așa cum declară chiar el, divorțul a avut loc cu mai multă vreme în urmă, iar Brigitte nu a avut legătură cu asta. 

09 oct. 2018, 13:54
Brigitte Sfăt a venit cu iubitul în emsiunea lui Măruţă după divorţul de Ilie Năstase: „Da, este mai mic cu şapte ani”

„Este un început, totul s-a terminat”, a declarat Brigitte chiar în momentul în care s-a așezat pe canapea, alături de Cătălin Măruță,  înainte ca iubitul ei să intre în platou. ”Am dorit să păstrez numele de Năstase, așa cum au făcut și celelalte femei din viața lui Ilie. Ultimul an a fost mai piperat, mai agitat. Totul este bine când se termină cu bine”

Brigitte Sfăt, detalii intime din mariajul cu Ilie Năstase. „Am întreţinut relaţii intime până când…”

”Cum l-ai cunoscut pe noul iubit?”, a întrebat-o Cătălin Măruță Pe Brigitte.

”Am început o colaborare, la mine la magazin, iar după câteva luni am început relația cu el. După ce și-a pierdut Ilie permisul de conducere. Ultima lui apariție m-a deranjat foarte tare. Oana Corneliu este numele. Și da, este mai mic cu șapte ani decât mine. Sunt mult mai bine decât am fost până acum trei luni și ceva. Sunt foarte îndrăgostită”, a răspuns fosta soție a lui Ilie Năstase.